30 Ağustos’ta Menteş’te 2. Aşıklar Gecesi yapılacak

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

30 Ağustos’ta Menteş’te 2. Aşıklar Gecesi yapılacak

Geçen yıl ilki düzenlenen ‘Menteş Aşıklar Gecesi’ bu yıl ikinci kez Milaslılarla buluşacak.

30 Ağustos’ta kutlanacak Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Menteş Mahalle Muhtarlığı’nca düzenlenecek şenliğin bu seneki konukları, Ozan Nihat ve Yörük Kızı Sultan olacak.

Milas’a bağlı Menteş Mahalle Muhtarlığınca, geçen yıl birincisi düzenlenen Aşıklar Şenliği, bu sene 30 Ağustos’ta ikinci kez Milaslılarla buluşacak. Sanat hayatının 50’nci yılını kutlayan Ozan Nihat ve Yörük Kızı Sultan, yöresel sanatçı Muhammet Aydın ve bir de sürpriz sanatçının yer alacağı Aşıklar Şenliği, geçen yıl olduğu gibi yine Menteş İlkokulu bahçesinde gerçekleşecek.

Mahalle Muhtarı Bayram Arıcı, tüm Milaslıları şenliğe davet ederek; “Geçen yıl birincisini düzenlediğimiz şenliğimiz gerçekten yoğun bir ilgi görmüştü. Toplumun her kesiminden gecemize katılan dostlarımızla, örf ve adetlerimizde, milletimizin önemli gelenek ve göreneklerinde yer bulmuş ‘Aşıklık’ geleneği, bir kez daha yaşatılmış, genç kuşaklara tanıtılmıştı. Bu sene ikincisini düzenleyeceğimiz Aşıklar Gecesi’nin, 30 Ağustos Zafer Bayramı gibi, milletimiz için son derece önemli olan bir günde gerçekleşecek olması da etkinliğimize farklı bir anlam katacaktır. Tüm Milaslı hemşehrilerimizi, 30 Ağustos’ta Menteş Mahallemize bekliyoruz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık