3'ü tutuklandı... 1'i adli kontrol ile serbest

​ÖNDER Haber -

3'ü tutuklandı... 1'i adli kontrol ile serbest

Güllük’te bir süpermarkette kozmetik reyonlarında malzeme eksikliği olduğunu fark eden mağaza çalışanları durumu jandarma ekiplerine bildirince şahıslar mağaza içinde suçüstü yakalandı…

Güllük Mahallesi’ndeki bir süpermarkette meydana gelen olayda; mağaza çalışanları reyonları kontrol ettiği sırada kozmetik reyonunda birçok malzemenin eksik olduğunu fark edince hırsızlık şüphelilerinin mağaza içinde olduğunu düşünerek durumu Milas İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine bildirdi.

Meydana gelen olayın ardından mağaza çalışanları geçici bir süre mağazaya giriş çıkışları kapattı. Jandarma ekiplerinin mağazaya ulaşmasıyla mağaza içinde bulunan yaklaşık 20 kişinin kimlik sorguları yapıldı.

Sorgu sırasında mağazada bulunan H. İ. ve B. İ. isimli şahısların duruma itiraz etmesiyle konudan şüphelenen jandarma ekipleri mağazadaki güvenlik kamaralarını da inceleyince H.İ., B.İ., A.N., ve E.N., isimli şahısları hırsızlık olayını gerçekleştirdiği iddiasıyla gözaltına aldı.

Gözaltına alınan şahısların araçlarında yapılan incelemede ise mağazadan çalındığı iddia edilen yaklaşık toplam değeri 2 bin TL.’lik parfüm, diş macunu, diş fırçası, elektronik ayak törpüsü, kalem pil, kalın kalem pil, deniz şortu, bebek maması ve sırt çantası gibi mağazaya ait ürünler ele geçirildi.

Gözaltına alınan ve ifadelerine başvurulmak üzere Milas İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürülen şahıslardan A. N., E. N. ve H. İ. Tutuklanırken, B. İ. adli kontrol ile serbest kaldı. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık