4 bin fidan dağıtıldı

Oktay ÇAYIRLI -

4 bin fidan dağıtıldı

Orman Haftası dolayısıyla Milas Orman İşletme Müdürlüğü tarafından ilçemizde 4 bin adet fidan ücretsiz olarak dağıtıldı …

Milas Orman İşletme Müdürlüğü tarafından dün saat 10’da Atapark’ta ücretsiz fidan dağıtımı gerçekleştirildi. Milas Kaymakamı Fuat Gürel, Milas Orman İşletme Müdürü Tayfur Kazakoğlu ve müdürlük çalışanları ile AKP Milas İlçe Başkanı Levent Akyer’in de katıldığı etkinlikte yurttaşlara toplam 4 bin adet fidan dağıtıldı.

İster bahçelere ister

tarlalara ...

Yapılan çalışma hakkında bilgi veren Milas Orman İşletme Müdürü Tayfur Kazakoğlu, “Bugün 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası. Milas Orman İşletme Müdürlüğü olarak günün önemine ve anlamına dikkat çekmek için bugün burada fidan dağıtacağız. Buradaki amaç, vatandaşlarımızda zaten varolan orman ve çevre duyarlılığını daha da artırmak” dedi.

Yangınların olmadığı

bir sezon olsun

Baharın gelişini de müjdeleyen, aynı zamanda Dünya Ormancılık Günü olarak kutlanan 21 Mart’ın birlik ve beraberliğimizin de kutlandığı Nevruz Bayramı’na denk geldiğine dikkat çeken Kaymakam Fuat Gürel ise, “Baharın uyanışı başladı. Baharın birlik, beraberlik ve barış dolu güzel bir yıla uyanmasını temenni ediyorum. Bu anlamda Dünya Ormancılık gününü de kutluyorum” dedi.

Kaymakam Gürel ve Milas Orman İşletme Müdürü Kazakoğlu’nun yaptığı konuşmaların ardından alana getirilen Fıstıkçamı, Zakkum, Karaservi, Günlük ve Hünnap fidanları yurttaşlara dağıtıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık