4’ü tutuklandı

ÖNDER Haber -

4’ü tutuklandı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Milas KOM Grup Amirliği Ekiplerince göçmen kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve mahkemeye çıkarılan 7 kişiden 4’ü tutuklandı…

Göçmen kaçakçılığı suçunun önüne geçilmesi ve suç oluşumu içerisinde olan grupların deşifre edilmesi amacıyla Muğla Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Milas KOM Grup Amirliği’nce sürdürülen çalışmalar sonucunda Milas ve Bodrum’da göçmen kaçakçılığı suçunu işledikleri öne sürülen organizatörlerin olduğunun belirlenmesi üzerine 12 Nisan Salı günü Milas ve Bodrum’da eşzamanlı operasyon düzenlenerek, deniz yoluyla yurt dışına çıkmaya çalışan 91 göçmen yakalanırken, organizatör olduğu iddia edilen S. B., F. B., F. O., S. Y., A. G. Milas’ta, Ş. E. ve R. C. ise Bodrum’da gözaltına alınmıştı.

Göçmen sevkiyatında kullanılan 2 adet tekne, 2 adet tekne motorun da ele geçirildiği operasyon kapsamında gözaltına alınan şahıslar önceki gün sabah saat 9 sıralarında Göçmen Kaçakçılığı Yapmak Suçundan Milas Adliyesi’ne sevk edilmişti.

Önceki akşam geç saatlere kadar devam eden mahkeme sonucunda S. B., R. C, S. Y. ve F. O. tutuklanırken, diğer şahısların tutuksuz yargılanmasına karar verildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık