51 gün 51 bin Kilometre ...

A.Coşkun EFENDİOĞLU -

51 gün 51 bin Kilometre ...

Dr. Süleyman Koç. 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’nde Genel Cerrahi Uzmanı.

Pekçoğunuz O’nu tanıyorsunuz. Mütevazi, işini çok seven ve işini iyi yapan bir cerrah. Bu nedenle de, geçmiş yıllarda, Somali’ye, Uzak Doğu’ya gönüllü cerrah olarak gitti ve oralarda, pekçok yoksul, sağlık hizmeti alamayan insanlara hizmet etti.

Bu yıl, hayalindeki bir geziyi gerçekleştirdi Dr. Koç. Tek başına, bütün bir Güney Amerika’yı kapsayan bir geziye çıktı. Tam 51 gün, 51 bin kilometre yol katederek, pekçoğumuzun ancak belgesellerde ya da bazı haberlerde denk gelip de, belki de gezme hayalleri kurduğu diyarları gezdi. Gezisi sırasında internet sitesinden de yayınlar yaparak, gezdiği gördüğü yerleri aktardı arkadaşlarına, izleyenlerine..

Doğrusu ben de, Süleyman’ın gezisini neredeyse her gün, face’deki paylaşımlarından izledim. Yer yer fotoğraflar, kısa videolar eşliğinde..

Dr. Süleyman Koç, şimdi çok daha güzel bir şey yapıyor ve 51 günlük bu muhteşem gezinin fotoğraf, video ve anılarını Milaslılarla paylaşıyor.

3 Haziran 2016 Cuma günü akşam saat 21’de, Hisarbaşı Mahallesi, Hacı Ali Ağa Konağı yanındaki Saklıbahçe Heykel ve Resim Atölyesi’nde belgesel gösterimi yapacak Dr. Süleyman Koç. Belgesel gösteriminin adı “HASTA SEMPRE (SONSUZA KADAR)”.

Etkinliği Milas Sanatçılar Derneği düzenliyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık