52 Aday Adayı ‘Temayül Yoklaması’nda yarıştı

Adem KANKAYNAR -

52 Aday Adayı ‘Temayül Yoklaması’nda yarıştı

5 Mayıs Cumartesi günü AKP’de, ülkemiz genelinde 27.Dönem Milletvekili Aday Adayları arasında yapılan temayül yoklaması, Muğla İl Başkanlığı tarafından ilimizde de gerçekleştirildi.

Menteşe Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen temayül yoklamasında parti üyeleri 52 aday adayı için oy kullandı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal marşımızın okunmasının ardından bir konuşma yapan AKP Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, CHP Genel Başkanı’nın Cumhurbaşkanı adaylarının bütün ülkeyi kucaklayacağını söylediğini belirterek, “Biz de diyoruz ki: CHP’yi kucaklaması için bile yetersiz gördüğünüz adam mı Türkiye’yi kucaklayacak” dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü:

“Dün Siyonistler, Osmanlı’yı seviyoruz ama Abdülhamit Han gitsin yeter dediler. Abdülhamit Han da gitti, Osmanlı da. Şimdi diyoruz ki; Abdülhamit Han’ı götürdünüz, Menderes’i astınız, Özal’ı zehirlediniz, Erbakan’ı indirdiniz ama Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı yedirmeyiz …”

AKP Muğla İl Başkanı Kadem Mete ise yaptığı açıklamada, “54 aday adayımızın başvurusunun olduğu 52 tanesinin temayüle katıldığı ve partililerimizin yoğun talep gösterdiği bir temayül yoklaması oldu. Teşkilat üyelerimiz en ideal 7 arkadaşımızı belirlemek üzere oylarını kullanarak tercihlerini yaptılar.Anlayış içerisinde çok güzel bir temayül yoklaması gerçekleştirdik.Partimize ve Muğlamıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Kullanılan oyların değerlendirilmek üzere AKP genel merkezine gönderildiği bildirildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık