6 - 7 Mayıs tarihlerinde yapılacak 3. Latmos Doğa Şenliği konuşuldu

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

6 - 7 Mayıs tarihlerinde yapılacak 3. Latmos Doğa Şenliği konuşuldu

Kısa bir süre önce yapılan genel kurulla Milas Doğa Sporları Kulübü (MİDOSK) yeni yöneticileri, Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy’u makamında ziyaret etti.

Kurulduğu günden bu yana gerçekleştirdiği etkinliklerle isminden söz ettiren MİDOSK’da yeni yönetim belirlendi. Kısa bir süre önce yapılan genel kurulla göreve seçilen yeni dernek yönetimini temsilen Kulüp Başkanı Nihat Erdoğan ve Başkan Yardımcısı Halime Mazı Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Ali Ünülüsoy’u makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette kulüpleri ve yapmayı planladıkları çalışmalar ile 6 - 7 Mayıs tarihlerinde Bafa’da yapılacak olan “3. Latmos Doğa Şenliği”yle ilgili bilgiler veren Nihat Erdoğan ve Halime Mazı, kulüp olarak faaliyetlerini artırarak devam ettirmek istediklerini söylediler.

Ziyaret için teşekkür eden Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy; “Doğa sporları branşı ilçemizde her geçen gün hızla büyüyen bir ivme yakaladı. MİDOSK bu süreçte yaptığı çalışmalarla bu büyümede önemli bir pay sahibi. 6 - 7 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan 3. Latmos Doğa Şenliği ise ülke genelinde hızla büyüyerek duyulan ve katılımcı sayısı her geçen gün artan bir organizasyon. Çalışmalarda emeği geçen ve destek olan herkese teşekkür ediyorum. MİDOSK ile birlikte başarılı çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Kısa süre önce yapılan genel kurulla yönetim kurulu başkanlığına seçilen Nihat Erdoğan’ı ve tüm yönetim kurulu üyelerini tebrik ederim. Ben, kulübümüze özellikle yönetimlerinde bayan olduğu için ayrıca teşekkür ediyorum. Bayanlarımızın her alanda katılımcı olmaları bizleri mutlu ediyor” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık