“6 Ekim Cuma günü Çamlıca’daki otantik ‘Yörük Şenliği’ne bekliyoruz”

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR -

“6 Ekim Cuma günü Çamlıca’daki otantik ‘Yörük Şenliği’ne bekliyoruz”
  • 30 September 2017, Saturday 7:25

Milas Yörük Obaları Kültür Derneği, içinde bulunduğumuz Muharrem Ayı nedeniyle halkımıza, pilav, ayran ve keşkek ikram etti.

Dernek hizmet binası önünde gerçekleşen etkinliğe, Milas Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Sarban, Milasspor Kulübü Başkanı Hasan Özmen, bir süre önce partilerinden istifa eden bazı eski MHP ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Milas Yörük Obaları Derneği yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Geçtiğimiz günlerde Şehitlerimiz için dağıtılan lokmanın ardından bu kez hem içinde bulunduğumuz Muharrem Ayı nedeniyle hem de bir kez daha, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Şehitlerimiz için bu kez, pilav, keşkek ve ayran ikramında bulunuldu.

Dernek Başkanı Erkan Turgut’tan ‘Yörük Şenliği’ne davet …

Gerçekleşen faaliyet ile ilgili kısa bir açıklama yapan Milas Yörük Obaları Kültür Derneği Başkanı Erkan Turgut; “Dernek olarak hayatın her alanında, bizi biz yapan tüm ortak değerlerimizi korumak ve yaşatmak adına her fırsatta halkımızla bir araya gelmeye çalışıyoruz. İçinde bulunduğumuz Muharrem ayı da milletimiz için, özellikle de Alevi yurttaşlarımız için son derece önemli günlerdir. Dolayısıyla kayıtsız kalamazdık. Bunu fırsat bilerek hem Muharrem ayında olmamız nedeniyle, hem de tüm Şehitlerimizi bir kez daha minnet ve şükranla anmak için bu faaliyeti gerçekleştirdik. Öte yandan önümüzdeki hafta Cuma günü, yani 6 Ekim 2017 tarihinde ilçemize bağlı Çamlıca mahallesinde son derece otantik bir ‘Yörük Şenliği’ yapacağız. Bu vesile ile tüm halkımızı 6 Ekim 2017 Cuma günü Çamlıca’ya bekliyoruz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık