‘6. Karya Tiyatro Festivali’ yarın başlıyor

ÖNDER Haber / A.Kemal KAŞKAR –

‘6. Karya Tiyatro Festivali’ yarın başlıyor

6. Karya Tiyatro Festivali 28 Mayıs Cumartesi akşamı başlıyor.

28 Mayıs 10 Haziran tarihleri arasında Belediye Toplantı ve Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek olan festival programında 11 farklı oyun sahnelenecek. Ve 6. Karya Tiyatro Festivali, 9-10 Haziran tarihlerinde sahnelenecek olan ‘Antikaşk’ adlı oyunla sona erecek.

Karya Tiyatro Atölyesi Kurucusu ve Genel Sanat Yönetmeni Dağlar Uygur, etkinlikle ilgili açıklamasında;  “Giderek büyüyen ailemiz, bu yıl tüm oyunları burda yazılan, Milas’ın genç ve çocuklarının oynadığı 11 farklı oyun sergileyecekler. Bize sahip çıkan, inanan, güvenen çok insan var biliyoruz. Milas şu anda bölgede sözü geçen ve tiyatro alanında parlayan bir yıldız olduysa bunda, bize inanan insanların payı çok büyük” dedi ve etkinliğin gerçekleşmesinde katkısı olan öğrenci velilerine, Karya Tiyatro Atölyesi ekibine, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a ve festivale katılan-katılacak olan sanatseverlere teşekkür etti.

Uygur’un açıklamasında ayrıca, “Ülkemizin içinden geçtiği kirli süreçte tek umuttur sanat. Biz güzel bir yarın için fidanlar dikiyoruz. Çünkü sanata dokunan kimse kötü olamaz” sözleri dikkat çekti.

 

6. Karya Tiyatro

Festivali Programı

 

28 Mayıs 2016 Cumartesi Saat 20:00

1. Oyun/ Hazine Adası-

Oyuncular: Ecenur Demircan, Nilay Coşkun, Beyazıt Bayar, Salih Emre Kurt, Rıza Kutay Sanlı, Denizhan Gümül, Deniz Ergün, Emre Gümüşkesen, Yaprak Uslu, Baran Yiğit Yazıcıoğlu, Sena Tezcan ve Abdullah Kavasoğlu.

 

2. Oyun/ Pamukzel-

Oyuncular: Aleyna Aydın, İsmail Ege Kayrak, Yiğit Ünal, Batıncan Çardak, Ögün Efe Ergun, Hatice Nehir Culfa, Nehir Kılınç, İdil Naz Güzeller, Eylül Su Özkan, Beyza Çulha, Ada Karagöz, Elif Karaca, Nadircan Alaçeşme, Ali Çağan Çakır ve Mehmet Utku Çakır.

 

30 Mayıs 2016 Pazartesi Saat 19:00

1. Oyun/ Kayıp Kardeşler-

Oyuncular: Doruk Gümüşkaya, Taylan Yavuz, Yağız Varoğlu, Doğay Sarı, Elif Ada Çomak, Beren Rana Gezer, Deniz İrem Balkaya, Irmak Ünal ve Muhammet Avcı.

 

2. Oyun/ Masal Kahramanları-

Oyuncular: Merve Karakaya, Halil Efe Türkmenoğlu, Eymen Yağcı, Efe Görmez, Melek Öğretici ve İdil Gündoğan.

 

31 Mayıs 2016 Salı Saat 19:00

1. Oyun/ Romeo ve Juliet-

Oyuncular: Şevket Doğan Öztekin, Alinda Yalçın, Zeynep Naz Özbaş, Muhammet Efe Arıcı, İlkem Tutku Saylak, Derin Karaoğlu, Yaren Yakut ve Sezer Kıyıklı.

 

2. Oyun/ Fettuçini’nin Bin Sırrı-

Oyuncular: Onur Mete Girgin, Celin Şahin, Ege Çakıroğlu, Osman Efe Tezcan, Alp Sarı, Zehra Durmaz, Ezgi Akın, Ayşenil Akbaş, Irmak Eskişar.

 

1 Haziran 2016 Çarşamba Saat 19:00

1. Oyun/ Yeni Dünya-

Oyuncular: Fatmanur Karaca, Doğukan Tağyar, Neslihan Ayas, Doruk Eyhan, Elif Kılıç, Merve Özer, Bulut Saydam, Efe Kılıç, Pelin Helvacı, Ayçanaz Kurt, Ekin Özgür ve Furkan Kayahan.

 

2. Oyun/ Küçük Gezegenler-

Oyuncular: Zeynep Ergüden, Nuray Ok, Renk Özkan, Ömer Tepeköylü, Sude Delfin Akıncı, Maya Geçgil, Tuana Bölücü, Efe Çağlayan ve Zeynep Eylül Demir.

 

4 Haziran 2016 Cumartesi Saat 19:00

1. Oyun/ Kırmızı Kaşıklı Kız-

Oyuncular: Günay Sarılar, Arda Ergun, Kıvanç Karabulut, Hikmethan Çetinceviz ve Nehir Zorlu.

 

2. Oyun/ Antik Kuntik Oyun-

Oyuncular: Esila Gürceğiz, Efe Çakıroğlu, Eray Önder, Ilgım Bayar, Sudenur Akyar, Deniz Ekiz, Ekin Çelik, Eylül Su Karaoğlu, Yiğit Özkan, Nehir Özdemir, Gülce Naz Gürel, Baran Açar, Beril Çoban ve Arda Sarı.

 

9-10 Haziran 2016 Saat: 21:00

6. Karya Tiyatro Festivali’nin final oyunu Antikaşk, 9 ve 10 Haziran tarihlerinde sahnelenecek.

Dağlar Uygur’un yazıp yönettiği, Cansu Akbaş ve Mert Tireli’nin Reji Asistanlığını yaptıkları oyunda Gökhan Karakaya, Ayberk Arslandağ, Demet Aycan, Mehtap Yazar, İpek Başak Karakurum, Aylin Çamlıbelen, Irmak Özağaç, Berke Demir, Devrim Özkan, Yusuf Pilavtepe, Ece Turgay, Ceyda Ceren Edis, Fatmagül Ergül, Deniz Karasu ve Hazar Oral rol alıyor.

 

Alkışlarla ...

Bu çok büyük ve çok değerli rengarenk çabayı alkışlarla karşılıyor ve duyuruyoruz.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık