​7. Karya Tiyatro Festivali başladı

A.Kemal KAŞKAR -

​7. Karya Tiyatro Festivali başladı

7’inci Karya Tiyatro Festivali, Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda dün akşam sahnelenen “Berber” adlı oyunla başladı. Milas Bilim Lisesi’nin ana sponsorluğunda, Milas Belediyesi ve Milas Sanatçılar Derneği’nin destekleriyle bu yıl 1 - 10 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve on iki oyunun sahneleneceği etkinlikte bu akşam aynı oyun bir kez daha sahnelenecek.

 

“Berber”

Dağlar Uygur’un yazıp yönettiği, Yardımcı Yönetmenliğini Cansu Akbaş’ın yaptığı “Berber” adlı oyunda Ali Can Sarman, Cem Tuncaelli, Sema Aytepe, Orçun Gülcü, Rabia Güner, Ali Çoban, Oğuzhan Bursalı, M.Özgür Kesken ve İsmail Gündoğan rol alıyorlar.

Oyun, tam saat 21:00’da başlayacak ...

Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’ndaki yoğun festival programı kapsamında yarın ve sonraki günlerde şu oyunlar sahnelenecek …

 

“Kirli Krallık”

3 Haziran Cumartesi günü saat 18:30’da sahnelenecek olan ve Dağlar Uygur’un yazıp yönettiği, Asistanlığını Cansu Akbaş’ın yaptığı oyunda Bağde Çamlı, Nazlı Kartal, Işık Toprak Niyazier, Ada Koç, Fatma Yılmaz, Ayşenil Akbaş, Ezgi Akın, Özcan T. Karabacak, Osman Efe Tezcan, Irmak Eskişar, Tuanna Kargı, Onur Mete Girgin ve Berk Sevinç rol alıyor.

 

“Cin Gibi Oyun”

3 Haziran Cumartesi saat 18:30’da sahnelenecek olan ve Dağlar Uygur’un yazıp yönettiği, Asistanlığını Cansu Akbaş’ın yaptığı oyunda İpek Naz Evran, Deflin Akıncı, Ömer Tepeköylü, Doğukan Tayğar, Eylül Akar, Zeynep Eylül Demir, Can Çalık, Renk Özkan, İbrahim Karadağ, Tauna Taşçı, Nuray Ok, Zeynep Ergüden, Neslihan Ayas rol alıyor.

 

“Şişe”

3 Haziran Cumartesi günü saat 20:30’da sahnelenecek olan ve Dağlar Uygur’un yazıp yönettiği, Asistanlığını Cansu Akbaş’ın yaptığı oyunda Hikmethan Çetinceviz, Nehir Kılınç, Eray Önder, Eylül Su Karaoğlu, Ekin Çelik, Esila Gürceğiz, Nadircan Alaçeşme, Yiğit Ünal, Beril Çoban, Aleyna Aydın, Deniz Ekiz rol alıyor.

 

“Şenlik”

3 Haziran Cumartesi günü saat 20:30’da sahnelenecek olan ve Dağlar Uygur’un yazıp yönettiği, Asistanlığını Cansu Akbaş’ın yaptığı oyunda M. Vahit Karakuş, Baran Kaçar, Arda Sarı, Baran Yiğit Yazıcıoğlu, Abdullah Kavasoğlu, M. Alara Çilengir, Ecenur Demircan, Emre Gümüşkesen, Nilay Coşkun ve Yaprak Uslu rol alıyor.

 

“Çirkin Ördek Yavrusu”

5 Haziran Pazartesi günü saat 19:00’da sahnelenecek olan ve Aslıhan Kumtepe’nin yazıp yönettiği, Asistanlığını Orkun Tepeköylü’nün yaptığı oyunda Defne Ekiz, Ada Matur, Hüseyin Doruk Çayır, Çınar Çayırlı, Jan Mert Ervetan, Celil Efe Şen, Nejat Kaya Geçgil ve Tuna Taşcı rol alıyor.

 

“Kralın Sevgisi”

5 Haziran Pazartesi günü saat 19:00’da sahnelenecek olan ve Aslıhan Kumtepe’nin yazıp yönettiği, Asistanlığını Orkun Tepeköylü’nün yaptığı oyunda Ali Evran, Yasemin Elit Çetin, Mert Özen, Ela Nur Varan, Utku Uslu, Yusuf Kenan Geçgil, Ada Ölmez, Bilge Yoldaş, Zeybek Mergen, Çağan Okkıran ve Sevde Irmak Ceylan rol alıyor.

 

“Fareli Köyün Kavalcısı”

6 Haziran Salı günü saat 19:00’da sahnelenecek olan ve Aslıhan Kumtepe’nin yazıp yönettiği, Asistanlığını Orkun Tepeköylü’nün yaptığı oyunda Ceylin Arıkan, Taha Tuna, Eylül Naz Şahin, Asmin Kaya, Egemen Yılmaz, Harun Can Yavaş, Zeynep Özdemir, Burak Dengiz, Yağız Varoğlu, Irmak Ünal, Elif Ada Çomak, Nisa Nur Parça, İrem Su Solmaz ve M. Ali Akköse rol alıyor.

 

“5 F ve 3 F”

6 Haziran Salı günü saat 19:00’da sahnelenecek olan ve Aslıhan Kumtepe’nin yazıp yönettiği, Asistanlığını Orkun Tepeköylü’nün yaptığı oyunda Tauna Şakar, Melek Öğretici, Şebnem Avcı, Işık Asya Şen, Eymen Yağcı, Ecrin Ece Çağlarsu, Birsel Naz Çomak, H. Efe Türkmenoğlu, Efe Görmez, İdil Gündoğan ve Muhammet Avcı rol alıyor.

 

“Antik Yunan Hikayeleri”

7 Haziran Çarşamba günü saat 19:00’da sahnelenecek olan ve Aslıhan Kumtepe’nin yazıp yönettiği, Asistanlığını Orkun Tepeköylü’nün yaptığı oyunda Doğay Sarı, Rüştü Yiğit Çakır, Buğra Avcı, Melike Sabancı, Elifgül Turan, Defne Kargın, Emek Çakır, İrem Özgül Peker, Yağız Uzun, Oğuz Kaan Doğan, Azra Abi, Doruk Gümüşkaya, Alinda Ceylin Sarıca ve Kayra Besler rol alıyor.

 

“İki Masal Bir Son”

7 Haziran Çarşamba günü saat 19:00’da sahnelenecek olan ve Aslıhan Kumtepe’nin yazıp yönettiği, Asistanlığını Orkun Tepeköylü’nün yaptığı oyunda Fatmanur Karaca, M. Efe Arıcı, Ekin Özgür, Elif Kılıç, Tuana Bölücü, Pelin Helvacı, Maya Geçgil, Yaren Yakut, Zeynep Naz Özbaş, Şevket Doğan Öztekin, İlkem Tutku Saylak, Ayçanaz Kurt, Efe Çağlayan ve Merve Özer rol alıyor.

 

“Kara Kedi”

7. Karya Tiyatro Festivali, 8 Haziran Perşembe ve 9 Haziran Cuma günleri saat 21:00’da peşpeşe iki kez sahnelenecek olan “Kara Kedi” adlı oyunla sona erecek.

Dağlar Uygur’un yazıp yönettiği, Yardımcı Yönetmenliğini Cansu Akbaş’ın yaptığı oyunda Ali Cem Yakabaşı, Onurcan Onat, Deniz Kara, D. Berra Harçvuran, Miray Şığva, Berke Yusuf Demir, Asena Yücel, Mehmet Sarı, Irmak Özağaç, İrem Çetinceviz, Fatma Nur Ergül ve İpek Başak Karakurum rol alıyorlar. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık