7 şüpheli Adliyeye sevk edildi

ÖNDER Haber -

7 şüpheli Adliyeye sevk edildi

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize suçlarla Mücadele Milas KOM Grup Amirliği Ekiplerince göçmen kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda ‘organizatörlük yaptıkları iddiası’yla gözaltına alınan 7 şüpheli Adliyeye sevk edildi…

Göçmen kaçakçılığı suçunun önüne geçilmesi ve suç oluşumu içerisinde olan grupların deşifre edilmesi amacıyla Muğla Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Milas KOM Grup Amirliği’nce sürdürülen çalışmalar sonucunda Milas ve Bodrum’da göçmen kaçakçılığı yaptıkları iddia olunan organizatörler olduğunun tespit edilmesi üzerine, 12 Nisan Salı günü Milas ve Bodrum’da eşzamanlı operasyon düzenlenmişti.

Operasyon kapsamında deniz yoluyla yurt dışına çıkmaya çalışan 91 de göçmen yakalanırken, organizatör olduğu iddia edilen S. B., F. B., F. O., S. Y., A. G. Milas’ta, Ş. E. ve R. C. ise Bodrum’da gözaltına alınmış, operasyonda, göçmen sevkiyatında kullanılan 2 adet tekne, 2 adet tekne motoru ele geçirilmişti.

Yakalanan 7 şüpheli, ‘Göçmen Kaçakçılığı Yapmak’ suçunu işledikleri iddiasıyla, dün sabah saat 9 sıralarında Milas KOM Grup Amirliği’nden Milas Adliyesi’ne sevk edildi.

Operasyon öncesi aynı suç organizasyonu içerisinde olduğu tespit edilen 2 organizatörün ise daha önce tutuklandıkları öğrenildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık