7 şüpheli Adliye’ye sevk edildi

ÖNDER Haber / Şahin ŞAHİN -

7 şüpheli Adliye’ye sevk edildi

İlçemizde, 19 Mayıs Cuma günü meydana gelen cinayet olayıyla ilgili gözaltına alınan 11 kişiden 7’si Adliye’ye sevk edildi … Gözaltında bulunanlar arasındaki M.B’nin; Ziya Temur’u “eşiyle ilişkisi olduğu için öldürdüğü”nü belirtip “Namusumu temizledim” dediği öğrenildi …

Güllük Liman yolu üzerinde, geçtiğimiz Cuma günü öğlen saatlerinde yanmış ve av tüfeğiyle vurulmuş olarak bulunan Ziya Temur (35) cinayetiyle ilgili olarak soruşturmasını sürdüren Milas İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 3 gün içinde 11 kişiyi gözaltına alarak ifadesine başvurdu.

 

7 kardeş Adliye’ye

sevk edildi…

İfade işlemleri tamamlanan 11 şüpheliden, kardeş oldukları öğrenilen M.B, A.B., M.B., Y.B., M.B., E.B., ve M.B. Adliye’ye sevk edildiler.

 

“Namus cinayeti”

Jandarmadaki ifadesinde cinayet suçunu itiraf eden M.B’nin (28); “Ziya Temur’un komşuları olduğu”nu ve “Kısa süre önce Temur’un, eşi F.B’yi (19) kaçırdığı”nı, “Namusunu temizlemek için cinayeti işlediği”ni söylediği iddia edildi.

İfadesinde cinayetle ilgili ayrıntılı bilgi verdiği de öğrenilen M.B’nin, “Temur’u av tüfeğiyle önce başından, sonra göğsünden vurduğu”nu daha sonra ise “benzin dökerek yaktığı”nı, “silahı ise Güllük dalyanına attığı”nı itiraf ettiği öne sürülüyor.

M.B.’nin itirafı üzerine dalyanda arama yapan Jandarma ekipleri, olayda kullanılan av tüfeğini de buldu.

 

19 yaşındaki eş koruma

altında…

Temur tarafından kaçırıldığı iddia edilen 19 yaşındaki 2 çocuk annesi F.B’ninse, yaşanan olayların ardından devlet koruması altına alındığı öğrenildi.

Haberimiz yayına hazırlandığı saatlerde, şüphelilerin Milas Adliyesi’ndeki işlemleri devam ediyordu ...

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık