9 organizatör yakalandı!

ÖNDER Haber -

9 organizatör yakalandı!

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Milas KOM Grup Amirliği ekiplerince göçmen kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda 9 organizatör yakalandı…

‘Sınırı aşan suçlar’ sınıfında değerlendirilen göçmen kaçakçılığı suçunun önüne geçilmesi ve suç oluşumu içinde olan grupların deşifre edilmesi amacıyla sürdürülen çalışmalar sonucunda, Muğla Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Milas KOM Grup Amirliği’nce, göçmen kaçakçılığı suçunu gerçekleştiren organizatörler tespit edilerek Milas ve Bodrum’da eşzamanlı operasyon düzenlendi.

S. B. ile kardeşi F. B., ayrıca F. O., S. Y., A. G., A. Ç. Milas’ta,  V. Ç., Ş. E. ve R. C. ise Bodrum’da gözaltına alındı. Operasyon kapsamında deniz yoluyla yurtdışına çıkmaya çalışan 91 göçmen de yakalandı. Operasyonda göçmen sevkiyatında kullanılan 2 adet tekne, 2 adet tekne motoru ele geçirildi.

Yakalanan 9 şüpheli, “Göçmen Kaçakçılığı yapmak” iddiasıyla yarın saat 9’da Milas KOM Grup Amirliği’nden Milas Adliyesi’ne sevk edilecekler.

Operasyon öncesi, aynı suç organizasyonu içinde olduğu tespit edilen 2 organizatörün ise daha önce tutuklandıkları öğrenildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık