Ada Müzik’ten Ustalara Saygı Konseri

ÖNDER Haber / Hüseyin AÇAR -

Ada Müzik’ten Ustalara Saygı Konseri

Milas Ada Müzik Organizasyon, geçtiğimiz günler içinde düzenlediği Ustalara Saygı Konseri ile Barış Manço ve Cem Karaca’yı Milaslılarla bir kez daha buluşturdu.

Müziğimizin usta sesleri Barış Manço ve Cem Karaca, 5 Şubat Pazartesi günü Milas Toplantı ve Düğün Salonunda yapılan bir konserle ölüm yıldönümleri dolayısıyla anıldı.

Ölümleriyle milyonlarca sevenlerini üzen Türk Müziğinin unutulmayan 2 Usta İsmi Barış Manço ve Cem Karaca, Milas Ada Orkestrasının genç müzisyenleri eşliğinde sevenleriyle bir kez daha buluştular.

Bafa Ortaokulu Müzik Öğretmeni ve Ada Müzik Organizasyon Koordinatörü İbrahim Başpınar’ın eşliğinde sahne alan Ada Orkestrası; sesi, mimikleri, kıyafetleriyle Barış Manço ve Cem Karaca’yı sahnede bir kez daha yaşatan Selim Türkoğlu’na eşlik ettiler.

Sunuculuğunu Rabia Sude Korucu’nun yaptığı Ustalara Saygı Konseri Milaslılarca büyük ilgi gördü ve konser salonu etkinliği izlemek isteyenlerce doldu taştı.

Barış Manço ve Cem Karaca’nın birbirinden güzel ve unutulmayan şarkılarının seslendirildiği gece sonunda konseri izleyen Milas Belediye Başkan Vekili Faik Karagöz, Belediye Başkanı Muhammet Tokat adına konseri düzenleyen İbrahim Başpınar, iki usta sanatçımızın şarkılarını seslendiren Selim Türkoğlu’na çiçekler sunarak teşekkür etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık