Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

ADD Milas Şube Başkanı Mehmet Ateş: “NİYETLERİ HEP BUYDU!”

ADD Milas Şube Başkanı Mehmet Ateş: “NİYETLERİ HEP BUYDU!”

Atatürkçü Düşünce Derneği Milas Şube Başkanı Mehmet Ateş, İstanbul’daki Atatürk Havalimanı’nın adından, resmen, Atatürk isminin kaldırılması sonrasında yazılı bir açıklama yaparak, bu ve benzeri uygulamaları kınadı.
Ateş’in yazılı açıklaması şöyle:
“İstanbul Atatürk Havalimanı, çeşitli bahanelerle kapatıldı. “ihtiyaca cevap vermiyor”, “daha büyüğünü, en iyisini yaptık” diyerek; açıktan algı operasyonu yapılarak Atatürk Havalimanı kapatıldı. Atatürkçü Düşünce Derneği, ilk günden itibaren bunun bir oyun olduğunu; “Atatürk” ün adını silmeyi hedeflediklerini vurguladı.
Bugün, Türkiye Cumhuriyeti Resmi Gazete’ de yer alan, Cumhurbaşkanlığı kararı ile İstanbul Havalimanı’ndan “Atatürk” resmen kaldırıldı. Milletimiz, bu gerçeği bir kez daha gördü. En baştan beri istediklerini bir kararname ile yaptılar. Niyetleri belliydi. Ancak, unutulmamalıdır ki milletin gönlünden, zihninden ve tarihin altın sayfalarından Atatürk’ün adını silmeye kararnamelerinin gücü yetmeyecektir.
İşsizlik, yoksulluk ve açlıktan intiharların hiçbir dönemde olmadığı kadar arttığı; toplumun gelecek umudunu yitirdiği; yargının adalet dağıtamaz hale geldiği, dış politikanın iflas ettiği, İdlib ve Libya’dan şehitlerimizin  bir dönemde çıkarılan bu kararnameyi, yüce Milletimizin tertemiz vicdanına bırakıyoruz. Mücadelemizi demokratik ve yasal zeminde kararlılıkla sürdüreceğimizin bilinmesini istiyoruz. Statlardan, kültür merkezlerinden, Hava Limanlarından ve diğer tesislerden “ATATÜRK” adının kaldırılmasını kınıyoruz.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis