Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

ADD Milas Şubesi'nde görev dağılımı yapıldı

Pazar günkü genel kuruldan birkaç gün sonra şubede, önceki Şube Başkanı Gülçin Erşen ve Sayman Refik Mutlu ile bir araya gelen Atatürkçü Düşünce Derneği Milas Şubesi'nin yeni yönetim kurulu üyeleri, görev dağılımını ve devir teslimi gerçekleştirdi.

ADD Milas Şubesi'nde görev dağılımı yapıldı

Buna göre; Mehmet Ateş Şube Başkanı, Nuray Gözel Başkan Yardımcısı,  Refik Mutlu Sayman, Aysun Yılmaz Yazman oldu. Diğer yönetim kurulu üyeleri
Çağdaş Savaş, Mustafa Ustaoğlu ve  Sabahattin Akan arasında da; Akan'ın İnsan Hakları komisyonunda görev alması kararlaştırıldı.

Devir teslim sırasında en yaşlı yönetim kurulu üyesi Ustaoğlu, emeği, çalışmaları, derneğe katkıları için Erşen'e teşekkür ederek çiçek buketi sundu.  Erşen de teşekkür ederken, yeni yönetimin gerçekten göreve layık kişilerden oluştuğunu belirtip; "Gönül rahatlığıyla görevi teslim ediyorum. Gözüm hiç arkada kalmayacak. Hepinize başarılar diliyorum" dedi. Başkan Ateş ayrıca, "Önceki Denetleme Kurulu Başkanı Faik Baklan'a ayrıca teşekkür ederim. Onun da Gülçin Başkanımın da desteklerini sürdürmelerini bekliyoruz" dedi. 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis