ADLİYEYE BÖYLE ÇIKARILDI, TUTUKLANDI..!

Milas’ta bir kişinin ölümü, 2 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan ev yangını olayıyla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli adliyeye sevk edildi. Yangını kasıtlı çıkardığı öne sürülen ev sahibi kadın, cinayet suçlamasıyla sevk edildiği mahkemece tutuklandı.  

ADLİYEYE BÖYLE ÇIKARILDI, TUTUKLANDI..!

Milas’ta 2 Aralık tarihinde 1 kişinin ölümü ve 2 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan ev yangınıyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında; ev sahibi Mesude B. ve yangında hafif yaralanan Yüksel T., Milas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Zanlılar,  Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü Şehit Rafet Yiğit Hizmet Binası’ndaki ifade işlemleri ve hastanedeki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. 
Zanlılardan Yüksel T. mahkemece serbest bırakılırken, olay günü yastığı yakarak yangın çıkardığı iddia edilen ev sahibi kadın Mesude B. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
'ÖNCE DARP EDİLDİ SONRA YAKILDI' İDDİASI!
Özel bir ekip tarafından yürütülen soruşturma kapsamında ifadesi alınan şüphelilerden Yüksel T. ve ağır yaralı olarak İzmir’de tedavi gören Halil S.’nin, Mesude B.’nin olay günü alkol aldıktan sonra arkadaşı Yüksel Semerci ile alacak verecek kavgası yaşadığını söylediği öğrenildi. Tartışma sonrasında Mesude B.’nin, Yüksel T. ile birlikte hareket ederek erkek arkadaşı Yüksel Semerci’yi önce darp ettikleri ve ardından Mesude B.’nin yastığı yakarak yangın çıkardığı iddia edildi. 
Mesude B.’nin ise suçlamaları reddettiği öğrenildi.
 OLAY
Milas’ta Gazipaşa Firuzpaşa Mahallesi Dutluharım Sokak'ta Mesude B.'ye ait evde çıkan yangına müdahale eden ekipler, Yüksel Semerci'nin cansız bedenini buldu. Yanan evden ağır yaralı olarak çıkarılan Halil S., İzmir’deki Ege Üniversitesi Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi altına alındı. Hafif yaralı olarak yangından çıkan Yüksel T. ve ev sahibi Mesude B., olayın ardından gözaltına alındı. Polisin titiz çalışmasıyla yakalanan ve ifadeleri alınan zanlılardan Yüksel T., serbest kaldı. Cinayet zanlısı kadın Mesude B. ise tutuklandı.
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık