Ağrı ilimizden 50 öğrenci daha ilçemizde misafir edildi

Adem KANKAYNAR -

Ağrı ilimizden 50 öğrenci daha ilçemizde misafir edildi

İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen ‘Biz Anadoluyuz Projesi’ kapsamında Ağrı ilinden gelen 50 öğrenci ve beraberindeki öğretmenleri Milas Bodrum Havalimanında karşılayan Milas Kaymakamı Eren Arslan ve diğer protokol üyeleri, misafirlerin rahat etmesi ve bölgemiz hakkında bilgi sahibi olmaları adına büyük çaba harcıyorlar. Proje kapsamındaki 2’nci etap misafir öğrencilere bu anlamda; Milas, Güllük ve İasos Antik Kenti gezdirilerek, ilçemiz tanıtıldı.

İlk gün havalimanında karşılan ve konaklayacakları otellere yerleştirilen öğrenciler turun ikinci gününde ilk olarak Beçin Kalesini ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında Milas Müze Müdürlüğü görevlilerince bilgilendirilen öğrenciler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Beçin Kalesi ziyaretinden sonra Uzunyuva ve Milas Müzesini ziyaret eden öğrenciler Milas Müze görevlilerinin yaptığı bilgilendirme sonrasında görevlilere sorular sordu.

Uzunyuva ve Milas Müze Müdürlüğü’nden sonra Ulu Camii’yi gezen öğrenciler Cami Hocası tarafından tüm şehitlerimizin adına okutulan Kuran-ı Kerim tilavetine katıldı.

Ulu Camii ziyaretinden sonra Güllük’ten tekneyle İasos Antik kentine geçen öğrenciler Güllük Körfezi’nde Güllük Sahil Güvenlik 31 Botun görsel şovunu izleyerek unutamayacakları eğlenceli vakit geçirdiler. Tekneyle İasos kentine ulaşan öğrenciler yemeklerini yedikten sonra İasos Antik Kentini gezerlerken görevliler tarafından bilgilendirildi.

Gezi, öğrencilerin bol bol hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık