Ağustos ayı Muhtarlar Toplantısı yapıldı

ÖNDER Haber /Melih KAŞKAR -

Ağustos ayı Muhtarlar Toplantısı yapıldı

Milas Kaymakamı Eren Arslan’ın başkanlığında her ay düzenli olarak gerçekleştirilen muhtarlar toplantısı, Milas Halk Eğitimi Merkezi toplantı salonunda kurum amirleri ve muhtarların katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıya Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas Belediyesi Başkan Yardımcıları Zeynep Mat ve Faik Karagöz, Milas Belediyesi Özel Kalem Müdürü Salim Tanış, Fen İşleri Müdürü Okan Koban, Milas İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Üsteğmen S.Bahadır İyilikçi, Milas İlçe Emniyet Müdürü Turgay Ava, MUSKİ Milas Şube Müdürü Güray Emiroğlu, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nden Ali Parlu, Oktay Çelik, Taci Yavuz, Milas Mal Müdürü Güliz Akat, Milli Emlak Müdürü Mustafa Karanfil, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, İlçe Sağlık Müdürü Dr. M.Ergün Kırova, İlçe Tapu Müdürü Yaşar Yılmaz, Toplum Sağlığı Merkezi Baştabibi Dr. Ebru Özuslu, 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Tarık Çubukcuoğlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Cihan Kuran, Türk Telekom Müdürü Birol Avcı, ADM Sorumlusu Serkan Öztürk, Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Milas Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çoban ve mahalle muhtarları katıldılar.

Öncelikle, bir önceki ayda ele alınan konulara değinilerek, gelinen nokta ve sonuçlanan işlerin görüşüldüğü toplantıda mahalle muhtarları, mahalleleriyle ilgili sorunları ve istemlerini dile getirdiler.

Mahalle muhtarlarının dile getirdikleri sorun ve istemler, kurum müdürleri tarafından not alındı.

Daha sonra Kaymakam Arslan yaptığı konuşmada, “Sevgili arkadaşlar mahalleniz ile ilgili dile getirmiş olduğunuz dilek ve temennilerinizin bire bir takipçisi olacağım. Yalnız bazı işler anında sonuca ulaşırken bazı işlerin sonuca ulaşması zaman alacaktır. Ama hiç şüpheniz olmasın, mahallelerinizle ilgili sorunların çözüme ulaşması için sonuna kadar takipçisi olacağım” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık