‘AK Kadınlar’dan birlik beraberlik buluşması

ÖNDER Haber / Şahin ŞAHİN -

‘AK Kadınlar’dan birlik beraberlik buluşması

AKP Milas İlçe Kadın Kolları tarafından, üyeleri arasında birlik-beraberlik-dayanışma-kaynaşmayı arttırmak amacıyla TKİ Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen etkinlikte bir konuşma yapan Kadın Kolları Başkanı Necla Vatansever, katılımcıların 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayıp, önümüzdeki sürecin çok daha yoğun bir çalışma temposu içerisinde geçeceğine dikkat çekerek, “Bu yoğun tempo öncesi, düzenleyeceğimiz birçok etkinlikte motivasyonumuzu arttıracağız” dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü:

“Öncelikle moral ve motivasyonumuzu arttırıcı, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren bu organizasyonu, biz kadınlar için düzenleyen İlçe Başkanımız Sayın Levent Akyer’e teşekkür ediyorum.

Göreve geldiğim 5 Ocak 2017 tarihinden bugüne, arkadaşlarımla birlikte elimizden geldiği kadar birlik, beraberlik ve dayanışma içinde sürdürdüğümüz çalışma ve faaliyetlerimizi Milasımız ve ülkemizin geleceği adına durmadan, yılmadan devam edeceğimiz sözünü şahsım ve yönetimdeki arkadaşlarım adına sizlerin önünde veriyoruz. Levent Başkanımızın desteği ile buna benzer programları daha da sıklaştıracağız.”

AKP Milas İlçe Başkanı Levent Akyer ise etkinlikte yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi:

“15 yıldır tek başına iktidar olan partimiz, inanın sizler olmasaydınız, bu davanın her kademesinde görev alan, hiçbir karşılık beklemeden çalışan AK Kadınlar olmasaydı, eminim bu kutlu yolculuk sekteye uğrardı. Bu nedenle sizler bu kutlu davanın mihenk taşlarısınız. Bugün eğer her seçimde bir parça da olsa oyumuzu arttırıyorsak, bunda en büyük pay sizlerindir. Gece gündüz demeden, dağ taş demeden koşan, çalışan, yorulmak nedir bilmeyen siz değerli AK Kadınlar olmasa, bizlerin yaptığı her iş eksik kalırdı. Her fırsatta, hedefimiz olan Milas Belediyesi’ni kazanmamızda da yine en büyük pay sizlerin olacaktır. Rabbim, bu hedefimize ulaşmayı hepimize nasip etsin. Bildiğiniz gibi 21 Mayıs’ta büyük kurultayımız var. Partimizin kurucusu, 3 dönem başbakanlık yapan ve şimdi de Cumhurbaşkanımız olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 16 Nisan’da yapılan halk oylaması sonrası uygulanacak yeni anayasa değişikliği ile yeniden partinin başına geçebiliyor. İşte bu nedenle 21 Mayıs’ta Sayın Cumhurbaşkanımız yeniden genel başkanlık görevini üstlenecek. Bu, bizler için de yeni bir dönem demektir. Bu ülke, bu devlet, bu millet daha güçlü olacaktır. Yeni dönemde de en büyük görev sizlere düşüyor.”

Yapılan konuşmaların ardından gece, geç saatlere kadar eğlence ile devam etti. Geceye, AKP Muğla İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasret Kaya da katıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık