AKP bugün temayül yoklaması yapıyor

Adem KANKAYNAR -

AKP bugün temayül yoklaması yapıyor

AKP’den, 24 Haziranda yapılacak olan 27’nci Dönem Milletvekilliği için Muğla’dan aday adaylığı başvurusunda bulunan 54 Milletvekili Aday Adayı için temayül yoklaması bugün Muğla’da yapılacak.

AKP’den 27. Dönem Muğla Milletvekilliği Aday Adaylığı için başvuruda bulunan 54 isim için bugün, parti teşkilatlarının ana kademeleri, kadın ve gençlik kolları yönetimleri, belediye meclis üyeleriyle mahalle temsilcileri oy kullanacaklar.

Bugün saat 10.00’da Muğla Atatürk Spor Salonu’nda başlayacak olan oy verme işleminde partililer, şu isimler için oy kullanacaklar.

Ahmet Şahin, Ali Doğan Serçek, Arif Sert, Aysel Selçuk, Ayşegül Mungan, Bekir Tavas, Bilge Sargın, Busegül Gürcoşkun, Bülent Karakuş, Bülent Mutlu, Büşra Üstek, Cavit Okur, Deryah Yazıcıoğlu Demirbaş, Elvan Göçer, Emel Varol, Emine Demir, Eşref Şen, Eylem Tan, Gülsüm Sezer, Gültekin Akça, Hakan Şahin, Hakkı Kavas, Haluk Laçin, Hasan Kökten, Hüseyin Zafer Alkaya, İbrahim İlhan, İbrahim Macit Gündoğdu, İhsan Küreci, İlyas Kaya, İsmail Baykal, Kadir Dağlı, Levent Akyer, Mehmet İnpınar, Mehmet Özkök, Mehmet Nedim İlgün, Mehmet Nil Hıdır, Mehmet Yavuz Demir, Metin Öztürk, Meva Nur Okşak, Muhittin Kayabaş, Muhsin Eryılmaz, Mustafa Kılınçarslan, Necati Yavuz, Nihat Öztürk, Nuray Bozyer, Ramazan Sarıhan, Ramazan Yıldırım, Ramazan Beyazit Aydın, Süleyman Coşgun, Temel Türkmen, Tunay Dikmen, Yelda Erol Gökcan, Zafer Aktaş ve Özlem Topçu.

 

DİĞER PARTİLERDE NASIL OLACAK?

Bilindiği gibi, AKP’nin temayül yoklamaları sonrası sonuçlar açıklanmıyor. Sandık görevlileri, oy kullanma sonrasında sandığı alarak ilgili genel merkez yöneticilerine götürüyorlar. Onlar, sonuçları alıyor ve değerlendiriyorlar. Ancak yoklama sonuçları açıklanmıyor.

Bu seçimde diğer partilerin adaylarını nasıl belirleyecekleri konusunda ise somut bir açıklama yok. CHP, İYİ Parti, MHP’de adayların, büyük bir olasılıkla, önseçim ya da temayül yoklaması gibi bir ölçmeye dayanmadan yapılacağı tahmin ediliyor. Bu konuda en azından şimdiye kadar yapılmış bir açıklama yok ...

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık