Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

AKP İLÇE BAŞKANLIKLARINA ATAMALAR..

Bugün yazılı bir basın açıklaması yapan AKP Muğla İl Başkanı Kadem Mete, daha önceki ilçe başkanlarının kongrede aday olmayacaklarını açıklayan ilçelerde atamalar gerçekleştiğini belirtti.

AKP İLÇE BAŞKANLIKLARINA ATAMALAR..

Mete’nin açıklaması şöyle:
“Datça, Fethiye, Menteşe ve Köyceğiz ilçelerimizin ilçe başkanları AK Parti’mizin 7. Olağan Kongre sürecinde yeniden aday olmayacaklarını daha önce  ifade etmişlerdi. 
Bu çerçevede söz konusu ilçelerimizin ilçe başkanlığı mülakatları Genel Merkezimizde gerçekleşmiş, Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’in olurlarıyla Datça ilçe Başkanlığı için Fatih Keleş, Fethiye İlçe Başkanlığı için Turgay Öztürk, Menteşe ilçe Başkanlığı için Eray Çiçek, Köyceğiz ilçe Başkanlığı için Mehmet İlhan isimlerinin 7. Olağan Kongrede aday gösterilmelerine karar verilmişti.
Fakat Ülkemizde ve Dünya’da baş gösteren Covıd-19 Pandemisi sebebiyle kongre sürecimiz  henüz belirlenemeyen bir tarihe ertelenmiştir. Çalışmalarımızın devam edebilmesi, sürecin daha sağlıklı ilerlemesi amacıyla isimleri gecen adaylarımızın ataması Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızın onayıyla gerçekleşmiştir.
Buna göre Datça ilçe Başkanlığı görevine  Fatih Keleş, Fethiye İlçe Başkanlığı görevine Turgay Öztürk, Menteşe ilçe Başkanlığı görevine Eray Çiçek, Köyceğiz ilçe Başkanlığı görevine  Mehmet İlhan  atanmıştır. Atanan ilçe başkanlarımız mevcut ilçe yönetimlerimizle görevlerine devam edeceklerdir. Atamaların AK Partimize, ilçelerimize ve Muğla’mıza hayırlar getirmesini diliyorum.
Bu zamana kadar büyük bir özveri, sabır ve samimiyetle görevlerini ifa eden kıymetli dava arkadaşlarımız, Sayın Tamer Topal’a, Sayın Mehmet Cennet’e Sayın İbrahim Ölemez’e ,Sayın Bekir Eser’ teşekkür ediyorum.”
 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis