AKP Milas ilçe kongresi için istişareler yapıldı

Adem KANKAYNAR -

AKP Milas ilçe kongresi için istişareler yapıldı
  • 28 September 2017, Thursday 6:48

Yaklaşan kongre öncesinde AKP Milas İlçe kongresi için genel merkez talimatıyla il yöneticileri tarafından eğilim yoklaması yapıldı.

Yaklaşan kongre öncesinde AKP Milas ilçe teşkilatında hareketlilik başladı. Genel Merkez talimatıyla, eski İzmir Milletvekili-Muğla İl Koordinatörü Av. Ali Aşlık, AKP Muğla İl Başkanı Kadem Mete ve bazı il yöneticileri, Milas’a gelerek teşkilat üyeleriyle istişarelerde bulundu.

‘İlçe Başkanı olarak kimi görmek istiyorsunuz’ sorusu için; ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyelerinin yanı sıra partinin mahalle başkanları da oy kullandılar.

Parti tüzüğü gereği, mevcut İlçe Başkanı Levent Akyer’in aday olarak yer almadığı eğilim yoklamasında üyelerin, 8 ilçe başkan aday adayı için oy kullandığı öğrenilirken, yapılan eğilim yoklamasının sonuçları açıklanmadı.

Eğilim yoklaması için ilçeye gelen parti yetkilileri, yapılan işlemin parti içinde bir istişare olduğunu, herhangi bir resmi boyutunun olmadığını belirterek, önümüzdeki günlerde başkan adayı olanların genel merkeze davet edileceğini ve nihai kararın genel merkez tarafından verileceği belirtildi.

“Şenlik havasında kongre yapacağız”

Konuya ilişkin kısa bir açıklama yapan AKP Milas İlçe Başkanı Levent Akyer; “Kongre takvimi doğrultusunda birçok ilçemizin kongresi yapıldı. Önümüzdeki günlerde Milas ilçe teşkilatı da kongresini büyük bir coşku içerisinde yapacaktır. Genel merkezimizin takdirleri doğrultusunda kime görev verilirse, hepimiz bir aile olduğumuz bilinciyle ilçe başkanımız ve oluşacak yönetiminin yanında yer alacağız. Bugüne kadar yaptığımız gibi bir nefer olarak davamıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Yapılacak ilçe kongremizin şimdiden partimize, ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Kongremiz, kırgınlık, küskünlük, bölünmüşlük yaşanmadan, birlik ve beraberlik içerisinde, bir demokrasi şenliği havasında geçecektir” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık