AKP Milas İlçe yönetiminde beklenen değişiklik yapıldı

Adem KANKAYNAR -

AKP Milas İlçe yönetiminde beklenen değişiklik yapıldı

Geçtiğimiz günlerde genel merkez tarafından önce istifası alınan, daha sonra yeniden görevlendirilen AKP Milas İlçe Başkanı Fahri Acar, ilçe yönetim kurulunda bazı isimleri değiştirdi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, Teşkilat Başkan Yardımcısı Ömer Ünal, İl Başkanı Kadem Mete’nin onayı ile İlçe Başkanı Fahri Acar’ın nezaretinde yeni yönetim kurulu revize edildi.

AKP Milas İlçe Başkanı Fahri Acar, “Önceki yönetim kurulu arkadaşlarımıza bugüne kadar verdikleri hizmetler nedeniyle teşekkür ediyor, birlik beraberlik ruhu içinde, yeni bir dinamizmle 24 Haziran genel seçimlerinde AK Parti davamızı daha da yüceltmek için hız kesmeden devam ediyoruz” diyerek, oluşan yeni yönetim kuruluna da başarılar diledi.

Fahri Acar başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulunun asil üyeleri şunlar:

Fahri Acar (İlçe Başkanı), Emin Çelik, Hüseyin Avni Öner, Yener Karaca, Ahmet Bilgin Şaşmaz, Nevilay Aydınol, İsmail Turgay, Hüseyin Aziz Çipil, Zekeriya Fırat Özşahin, Muhammet Kıprak, Ali Sarıçay, Hasan Yavaş, Kubilay Şener, Mustafa Yalçın Yılmaz, Nihat Yeşildağ, Özgür Karagöz, Süleyman Çatak, Abdurrahman Önder, Yener Akça, İnci Günay Şahin, Muharrem Akyürek, Hasan Gültekin, Raziye Nazan Akdemir, Kenan Baybaşı ve Kahraman Akar.

Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri ise şu isimlerden oluştu:

Mehmet Güçlü, Ferudun Sarıoğlu, Kemal Aksu, Soner Çamlıbelen, Emrah Sarı, Mehmet Alkaya, İlkay Daşkesen, Pakize Şallı, İsmail Vatansever, Mehmet Emin Erdem, Sabri Dingeç, Kamil Görgen ve İdris Yeşildağ.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık