AKP Milas Örgütü Alanlarda: Vatandaş “Seçim mi var?” diye sordu..

AKP Milas İlçe Başkanı Emin Çelik Başkanlığında kurulan Sosyal Politikalar Komisyonu çalışmalarına devam ediyor. 

AKP Milas Örgütü Alanlarda: Vatandaş “Seçim mi var?” diye sordu..
  • 24 January 2022, Monday 9:38

AKP Milas İlçe Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, Başkanlığını Hatice Balkır’ın yürüttüğü ve AK Parti Milas İlçe Yönetim kurulu üyeleri Akın Kuzyaka, Cemile Özdemir, Derya Ülgen Baş, Nihat Yeşildağ, Kubilay Şener, Hasret Kaya, Mehmet Güçlü, Merve Turhan içinde yer aldığı komisyon çalışmlarına hız kesmeden devam etti. 
Bugüne kadar 33 mahalle 1000’e yakın 65 yaş üstü ve engelli ziyareti gerçekleştiren komisyon çalışmalarında vatandaşların tüm sorunlarına değindi. Çalışmalarına başladıklarında aldıkları tepkileri dile getiren Komisyon Başkanı Hatice Balkır; “İnsanlar seçim mi var diye bizlere soruyor. Bizim amacımız bu vatandaşlarımızın ‘birşeylere ihtiyacı var mı?’ sorusunun cevabını almak. Tüm vatandaşlarımıza uğramaya hepsinden bu sorunun cevabını almak istiyoruz. Yıl sonuna kadar tüm mahallelerimize uğramak istiyoruz. İnsanlar seçim zamanı siyasetçilerin gelmesine ve sadece seçim olduğunda insanları dinlemeye alışmış. Biz ilçe başkanımız Emin Çelik’in de yaptığı gibi hizmet siyaseti gütmeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımıza Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, milletvekillerimiz Mehmet Yavuz Demir, Yelda Erol Gökcan, il başkanımız Kadem Mete ve ilçe başkanımız Emin Çelik’in selamlarını iletiyoruz” dedi.

“Çalı
şmalarımız mahallelerimiz bitene kadar devam edecek”

İlçe Başkanı Emin Çelik de; “Çalışmalarımız tüm mahallelerimiz bitene kadar devam edecek. Hatice başkanım ve yönetim kurulu üyelerim gecelerini gündüzlerine katarak çalışmalarına devam ediyor. Tüm arkadaşlarımızla çalışmalarımıza Milas’ı modern hale getirmeye özen gösteriyoruz. Amacımız hizmet siyaseti gütmek, insanların sorunlarının çözmek. Bizler bu koltuğa bu yüzden geldik. Bizler göreve geldiğimiz günden beri aynı şekilde devam ediyoruz. Seçim var o var bu var yok sadece siyaset hizmeti yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık