AKP, Milas’ta iftar yemeği düzenledi

ÖNDER Haber -

AKP, Milas’ta iftar yemeği düzenledi

AKP Milas ilçe örgütü tarafından 18 Haziran Cumartesi günü Menteş yolu üzerinde bulunan Özilkem Kır Düğün Bahçesi’nde iftar yemeği etkinliği düzenlendi. Etkinliğe, aralarında AKP Muğla Milletvekilleri Nihat Öztürk ve Hasan Özyer, AKP Genel Merkez MKYK Üyesi Yelda Erol Gökcan, AKP İl Başkanı Kadem Mete, İl Kadın Kolları yöneticileri, Fethiye, Bodrum ve Yatağan ilçe örgütü yöneticileri, ilçemizde bulunan bazı dernek, oda ve kooperatiflerin yöneticileriyle sendika temsilcilerinin de bulunduğu çok sayıda partili katıldı. Yoğun katılımdan dolayı etkinlik sırasında oturma yeri, su ve yemek konusunda sıkıntılar yaşandı. Menteş yolunda ise yoğun araç trafiği nedeniyle zaman zaman tıkanmalar meydana geldi.

Dualarla başlayan iftar yemeğinin ardından kısa bir konuşma yapan AKP Milas İlçe Başkanı Levent Akyer, “Birlik ve beraberliğin simgesi Ramazan ayında bugün sofralarımızı paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ben bugün burada olan tüm partililerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Akyer, konuşmasının ardından sözü AKP Muğla Milletvekili Hasan Özyer’e bıraktı. Tüm dünyaya barışın, sevginin hakim olmasını dilediklerini fakat özellikle İslam ülkelerinin yer aldığı bölgelerde son yıllarda kan ve gözyaşının eksik olmadığını belirten Özyer, “Ülkemizde de ne yazık ki terör olayları yaşanıyor. İnşallah birlik ve beraberliğimizle bu olayların üstesinden geleceğiz. İnşallah bu badireleri de atlatırız. Milletimiz her türlü hizmete layık. İktidar olarak bütün yatırım projelerimiz hazır. Hepsini tek tek hayata geçiriyoruz. Yapacak çok işimiz var. Milas’ın Hastane, TOKİ, Veteriner Fakültesi, Kavşaklar, Göletler gibi projelerinin takipçisiyiz” dedi.

Özyer’in ardından, programa geç katılan AKP Muğla İl Başkanı Kadem Mete de kısa bir konuşma yaptı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık