AKP’de ilginç bir istifa ve görevlendirme!..

Adem KANKAYNAR -

AKP’de ilginç bir istifa ve görevlendirme!..

AKP Milas İlçe Teşkilatı, Muğla İl Başkanı Kadem Mete aracılığıyla Ankara genel merkeze davet edildi, İlçe Başkanı Fahri Acar ve tüm yönetim kurulu üyelerinin istifa dilekçeleri alındı. Ancak Genel Merkez, daha sonra Acar’ı yeniden ilçe yönetimini oluşturmakla görevlendirdi.

Kuruluşundan bu yana hiç görülmeyen, duyulmayan bir gelişmeyi AKP Milas ilçe teşkilatı yaşadı/yaşıyor. Bilindiği gibi Fahri Acar, geçen yıl Aralık ayında yapılan Milas İlçe kongresi’nde, Genel Merkez’in gösterdiği adaya karşı adaylığını koymuş ve farklı bir şekilde seçimi kazanmış ve AKP Milas İlçe Başkanı olmuştu. O sıralarda da, Genel Merkez tarafından görevlerinden alınacakları konuşulmuş, ancak şimdiye kadar öyle bir gelişme yaşanmamıştı.

Geçtiğimiz gün, Muğla İl Başkanı Kadem Mete aracılığıyla Ankara’ya genel merkeze davet edilen Acar ve arkadaşları görevlerinden istifa ettiler. İstifaları genel merkez tarafından kabul edilirken, Fahri Acar yeniden ilçe yönetimini kurmakla görevlendirildi.

Acar ile telefonla yaptığımız görüşmede, tüm yönetim kurulu olarak istifalarını verdiklerini, genel merkez tarafından yeniden kendisinin görevlendirildiğini söyledi.

Acar, yönetim kurulu üyelerinde bir değişiklik yapıp yapmayacağı şeklindeki sorumuzu ise, “Yüzde 90 değişiklik olmayacak” diye yanıtladı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık