AKP’nin Aday Adayları Milas’taydı …

Adem KANKAYNAR -

AKP’nin Aday Adayları Milas’taydı …

24 Haziran tarihinde yapılacak olan 27’nci Dönem Milletvekili Seçimleri için AKP’den aday adaylığını açıklayan 40 isim Milas’ta görücüye çıktı.

Halk Eğitimi Merkezi Toplantı Salonu’nda düzenlenen Aday Adayı Tanıtımı Toplantısı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşımızın okunmasıyla başladı. Toplantının açılış konuşmasını ise, AKP Milas İlçe Başkanı Fahri Acar yaptı.

Acar, ana muhalefet partisi CHP’den istifa ederek İYİ parti’ye geçen 15 milletvekilinin bu tutumunu eleştirerek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Geçmişte, bu türden ayak oyunlarını bozan aziz milletimiz, 24 Haziran’da bir kez daha bu oyunu da bozacaktır. Daha önce birçok kez seçimlerde yenilgiyi tadanlar, bir kez daha aynı şeyleri yaşayacaklardır.

Şu anda salonda Muğla’dan aday adaylığını açıklayan çok değerli dava arkadaşlarımız var. Elbette listeler açıklanacak ve bazı isimler listede yer alırken bazıları da yer alamayacak. Ancak ben inanıyorum ki, bu salonda bulunan tüm aday adaylarımızla bir olacak, birlik olacak ve diri olacağız. 24 Haziran’da AK Parti’nin Milas’tan ve Muğla’dan birinci parti olarak çıkmasını sağlayacağız. Buna yürekten inanıyorum. Tüm aday adaylarımıza başarılar diliyorum.”

AKP Milas İlçe Başkanı Fahri Acar’ın konuşmasının ardından toplantının yönetimi; Emin Çelik, Hüseyin Avni Öner ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Cemile Özdemir’den oluşturulan divan heyetine bırakıldı.

Divan Başkanlığını yapan Emin Çelik, tüm misafirlere ve aday adaylarına ‘hoş geldiniz’ dedikten sonra salondaki katılımcılara, aday adaylarının konuşma süresinin ne kadar verileceğini sordu. Salonun büyük bir çoğunluğu 2 dakikalık süre diye oy verince, listede yer alan ve salonda bulunan aday adaylarına 2’şer dakikalık konuşma süresi tanındı.

Adı okunan ve kürsüye gelen aday adayı, önce kısaca kendini tanıttı, ardından da neden aday adayı olduğunu 2 dakikalık süre içerisinde anlatmaya çalıştı.

 

İşte AKP’nin Muğla’daki aday adayları …

Mehmet Yavuz Demir, İbrahim Macit Gündoğdu, Ramazan Sarıhan, Kadir Dağlı, Necati Yavuz, Eşref Şen, Nuray Bozyer, Elvan Göçer, Hasan Kökten, İsmail Baykal, Aysel Selçuk, Özben Yelda Erol Gökcan, Eylem Tan, Gültekin Akça, Süleyman Coşgun, Nihat Öztürk, Levent Akyer, Emine Koçaş, Gülsüm Sezer, Metin Öztürk, Büşra Ütsek, İlyas Kaya, İhsan Küreci, Haluk Laçin, Mehmet İnpınar, Muhittin Kayabaş, Mehmet Özkök, Ali Doğan Serçek, Ahmet Şahin, Mehmet Nil Hıdır, Deryah Yazıcıoğlu Demirbaş, Cavit Okur, Mehmet Nedim İlgün, Hüseyin Zafer Aklaya, Zafer Aktaş, Muhsin Eryılmaz, Bülent Karakuş, İbrahim İlhan, Temel Türkmen ve Arif Sert.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık