AKUT Milas’ın ‘Gönüllülük Çağrısı’ karşılık buldu …

Adem KANKAYNAR -

AKUT Milas’ın ‘Gönüllülük Çağrısı’ karşılık buldu …

 

15 Kasım 2017 Çarşamba günü AKUT Milas Merkez’nde, ‘Gönüllü Toplantısı’ gerçekleştirildi. Toplantıya katılarak, karşılıksız gönüllülük, insan hayatı, doğa sevgisi ve tüm canlı varlıkları korumayı amaç edinmiş AKUT hakkında bilgi sahibi olan katılımcılar, 22 Kasım’daki ikinci toplantıya katılarak eğitim almaya başlayacaklar.

AKUT Merkezi’nde gerçekleşen buluşmada, yeni katılımcı gönüllülere Mehmet Nergiz tarafından AKUT hakkında bilgi verilerek, çalışmaların nasıl yürütüldüğü aktarıldı.

Nergiz konuşmasını, ülkemizin birçok yerinde meydana gelen doğal afet, deprem, yangın, kaza vb. durumlarda yapılan çalışmaları slayt gösterisi eşliğinde sürdürürken, AKUT üyelerinin amacının karşılıksız gönüllülük, insan hayatı, doğa sevgisi ve tüm canlı varlıkları korumak olduğunu söyledi.

AKUT Milas Sorumlusu Mehmet Nergiz; “Yeni arkadaşlarımızla gücümüz ve moralimizin katlanarak artması bizi çok mutlu etti. Bundan sonra her hafta Çarşamba günleri saat 19.00’da yapacağımız eğitim toplantılarına da aynı hassasiyetle devam ederek, daha başarılı bir ekip olma yolunda ilerlemek istiyoruz. Ayrıca yeni gönüllü kayıtlarımızı 22 Kasım’daki ilk eğitim toplantımıza kadar uzattığımızı da paylaşmak isteriz. AKUT’ta her yaştan ve özellikte insanların yapabileceği lojistik, ilk yardım, arama kurtarma, depocu, çaycı, vs gibi birçok konuda mutlaka yapabileceği bir şeyler vardır” diyerek, toplantı çağrısına duyarlılık gösterip katılanlara teşekkür etti ve AKUT Milas’la 0 532 27 27 127 ve 0 549 301 14 19 nolu telefonlar aracılığı ile iletişim kurulabileceğini bildirdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık