Alkışlar, ‘Milas Belediyesi Senfonik Kent Orkestrası’ için …

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Alkışlar, ‘Milas Belediyesi Senfonik Kent Orkestrası’ için …

Milas Belediyesi Senfonik Kent Orkestrası’nın 4. Milas Zeytin Hasat Şenlikleri programı kapsamında verdiği konser, yurttaşların yine büyük beğenisini kazandı. Geçen Cumartesi günü Şef Tuncay Mızrak yönetiminde bir kez daha izleyici karşısına çıkan Milas Belediyesi Senfonik Kent Orkestrası, izleyenlerden büyük alkış aldı.

Yaşları 10 ile 50 arasında değişen orkestra üyeleri, bu kez 4. Milas Zeytin Hasat Şenlikleri programı kapsamında sevenlerinin karşısına çıktı. Orkestra üyeleri yöresel müzikten pop müziğe, yabancı parçalardan gitar konçertosuna kadar birbirinden güzel eserleri seslendirdi.

Şenlikte sahneye çıkan yaşı en küçük solist Ilım Şekerler de, sempatik tavırları ve sergilediği performansla izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

İlçemizde bu yıl 25 - 26 Kasım tarihlerinde 4’üncü kez düzenlenen Milas Zeytin Hasat Şenliklerinin ilk günü sahneye çıkan Milas Belediyesi Senfonik Kent Orkestrası, Şef Tuncay Mızrak yönetiminde başarılı bir performans sergileyerek izleyicilerden bol bol alkış aldı.

Konseri Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri ile beraber izleyen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, orkestra üyelerinin sergilediği performanstan duyd, “Gerçekten mükemmel bir sunum olduğu hoşnutluğu belirterek, “Tuncay Hocamız, ilçemizin yetiştirdiği çok değerli bir insan. Kendisi gibi de çok iyi bir ekip yaratmış. Ben bu ekipten yeni bir konser bekliyorum. Orkestra üyelerimize ve etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık