‘Anlat Hemşerim Dertleşelim’otobüsü bugün ve yarın Milas’ta!

Adem KANKAYNAR -

‘Anlat Hemşerim Dertleşelim’otobüsü bugün ve yarın Milas’ta!

İYİ Parti Genel Merkezi tarafından hazırlanan ‘Anlat Hemşerim Dertleşelim’ projesi kapsamında Türkiye’yi dolaşmaya başlayan otobüs, bugün Milas’a geliyor. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise 19 Nisan 2018 Perşembe günü Muğla’da olacak ...

 

Çayırlı; “Susan Türkiye konuşacak!”

İlçemize gelecek olan ‘Anlat Hemşerim Dertleşelim’ otobüsü ve proje hakkında açıklamada bulunan İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı, Türkiye’deki cesur insanların bir araya gelerek toplumun tüm kesimlerini kucaklayan bir siyasi hareketin, ülkemizde bir ilk olarak başlattığı projede, 16 yıldır susan Türkiye’nin konuşacağını söyledi.

İlçe Başkanı Çayırlı; “16 yıldır iktidarın baskı ve korku rejimiyle yönettiği ülkemizde maalesef ki insanlarımız fikirlerini söyleyemez ve konuşamaz hale gelmiştir. Toplumun korkmadan konuşabilen kesimi ise hain, provokatör ve hatta gayri milli olarak ilan edilmektedir. Bu durum karşısında insanımızla dertleşebilmek ve sorunlarını dinleyip onlara çözüm üretebilmek için genel merkezimiz tarafından başlatılan proje kapsamında ‘Anlat Hemşerim Dertleşelim’ otobüsü, 16 Nisan 2018 Pazartesi günü ilçemize gelecek. Hedefimiz susan Türkiye’yi, susan Muğla’yı, susan Milas’ı konuşturmaktır” dedi.

 

Bugün Bafa, Selimiye ve Güllük’te; Yarın Atapark’ta …

‘Anlat Hemşerim Dertleşelim’ projesi kapsamında ilçemize gelecek otobüs bugün 09.00 - 12.00 saatleri arasında Bafa’da, 12.30 - 15.30 saatleri arasında Selimiye’de, ve 16.30 - 19.30 saatleri arasında ise Güllük’te olurken, ‘Anlat Hemşerim Dertleşelim Otobüsü, yarın 09.00 ile 19.00 saatleri arasında da ilçemiz merkezinde, Atapark’ta olacak.

 

“Sorunları beraber çözeceğiz”

Tüm Türkiye’nin proje kapsamında gezilerek sorunların dinleneceğini kaydeden İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı; “İnsanlarımızla sohbet ederken, aynı zamanda genelde ülkemizin, yerelde de Muğlamızın, Milasımızın ortak sorunlarına hep birlikte çözüm arayacağız. Hukukun üstünlüğünün değil üstünlerin hukukunun hâkim olduğu bu talihsiz dönemde Türk Milleti artık sahipsiz değildir. Çünkü İYİ Parti sadece Türk Milleti ile ittifak yaparak ülkemizi gerçek sahipleriyle birlikte yönetmeye taliptir. Milasımızın doğal güzelliklerini, tarihi ve kültürel zenginliklerini koruyabilmek ve geliştirebilmek, bereketli ovaların verimliliğinin arttırılabilmesi ve çevre bilincini oluşturulabilmek için görevdeyiz. Çalışanlarımızın ‘insanca’ yaşayabilmesi, çocuklarımızın, gençlerimizin gelecek kaygısı taşımaması için buradayız. Sorunları birlikte çözmek, her anlamda yaşanabilir bir Milas, Muğla ve Türkiye için varız” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık