‘Anlat Vatandaş Dertleşelim’ Otobüsüne yoğun ilgi …

Adem KANKAYNAR -

‘Anlat Vatandaş Dertleşelim’ Otobüsüne yoğun ilgi …

İYİ Parti Genel Merkezi tarafından başlatılan ve Türkiye’deki tüm il ve bazı ilçeleri dolaşacak olan ‘Anlat Vatandaş Dertleşelim’ adlı proje otobüsü; önceki gün ilçemize bağlı Bafa, Selimiye ve Güllük Mahallesi’nde vatandaşlarımızla bir araya geldikten sonra dün de Atapark’ta Milaslılarla buluştu.

Proje kapsamında ilçemize gelerek bazı mahallelerde vatandaşın dinlenip notların alındığı proje otobüsü, dün de ilçemiz merkezine geldi. Atapark’ta 10 ile 17 saatleri arasında kalan ‘Anlat Vatandaş Dertleşelim’ adlı proje otobüsüne Milaslılar yoğun ilgi gösterdiler.

Dün sabah erken saatlerde Milas Mahalle Muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya gelen İYİ Parti Milas İlçe Teşkilatı, kahvaltının ardından Atapark’a gelerek Milaslılarla dertleşti.

Kurulan masada ilçe yöneticileri bir yandan yurttaşlarla anket yaptılar, diğer yandan da kendilerine göre ilçenin öne çıkan sorunlarını dinlediler.

Birçok Milaslı yurttaş, ilçenin en önemli sorununun, trafik ve otopark sorunu olduğunu belirtirken; hava kirliliği, yolların dar olması, ilçe merkezi ile mahalleler arasında ulaşımı sağlayan yolların bozukluğu, salon sporları ve futbol sahasının eksikliği gibi konuları aktardılar.

Yurttaşların anlattıklarını anket formuna işleyen ilçe yönetim kurulu üyeleri, bu formları İl Başkanlığı aracılığıyla genel merkeze ulaştıracaklarını, öte yandan da kendi siyasi çalışmalarında bu sorunların çözüm yollarını Milaslılarla paylaşacaklarını dile getirdiler.

İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı, gösterilen ilgiden son derece memnun olduklarını belirterek; “Açıkçası biz, vatandaşımızın biraz çekimser kalacağını düşünmüştük; ancak Milaslı hemşehrilerimiz düşüncemizde yanıldığımızı gösterdi. Hiç çekinmeden geldiler, ilçemizle ilgili düşüncelerini, kendilerine göre önemli gördükleri sorunları aktardılar. Dikkatimizi çeken bir başka nokta da, özellikle anne-babalar, çocuklarının işsiz olduklarını, asgari ücrete bile razı olarak çalışmak istediklerini söylüyor.

Maalesef haklılar da … Ancak bizler de henüz yeni kurulmuş bir parti olduğumuzu, dolayısıyla ne yerel de ne de genelde iktidar olmadığımızı belirterek, ‘yapılacak ilk seçimde destek verin, bizi hem yerelde hem de genelde iktidara taşıyın, tüm bu sorunları birlikte çözelim. Türkiye’yi yeniden cumhuriyet değerleriyle, demokrasisiyle, halkın huzuru ve güvenliğinin ön planda olduğu, içeri de ve dışarıda itibarı olan bir ülke olarak, yaşanabilir bir ülke yapalım’ dedik” diyerek, gösterdikleri ilgi nedeniyle Milaslılara teşekkür etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık