Anne-Kız çok mutlu oldular!

ÖNDER Haber -

Anne-Kız çok mutlu oldular!

İlçemiz Hacıilyas mahallesinde kızı ile birlikte derme-çatma bir evde kötü şartlarda yaşayan aileye Milas Belediyesi yardım elini uzattı.

Ailenin mağduriyetinin gündeme gelmesinden sonra Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat,  Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nü ailenin yaşadığı yerde inceleme ve tespitleri yapmak üzere görevlendirdi.

Milas Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, yapılan tespitlerin ardından aile, yaşadığı yerden alınarak Milas Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’ne geçici olarak yerleştirildi.Temizlik İşleri Müdürlüğünce evin temizliğinin yapılmasının ardından Fen İşleri tarafından başlatılan evin tadilat çalışmaları önceki gün tamamlandı.

Tadilatın ardından eve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nce yatak, televizyon, çamaşır ve bulaşık makinesi gibi birçok eşya yerleştirilerek kullanılır hale getirildi.

Sosyal Yaşam Merkezi’nden alınarak yeni evlerine getirilen anne ve kızının mutluluğu görülmeye değerdi. Anne ve kızına yeni evlerinin anahtarı Milas Belediyesi Başkan Yardımcısı Zeynep Mat tarafından teslim edildi.

Yeni evlerinin hayırlı olmasını dileyen Mat; ”Milas Belediyesi olarak her zaman zor durumda olan vatandaşlarımızın yanındayız. Bu ailemize, Belediye olarak bundan sonraki süreçte de gerekli yardımı yapacağız” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık