Antalya’nın Alanya ilçesine atanan Milas Vergi Dairesi Müdürü Fırat Altan’dan veda ziyareti

ÖNDER HABER-Melih KAŞKAR

Antalya’nın Alanya ilçesine atanan  Milas Vergi Dairesi Müdürü Fırat Altan’dan veda ziyareti

Antalya’nın Alanya ilçesine atanan Milas Vergi Dairesi Müdürü Fırat Altan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret ederek vedalaştı.

Ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Milas’taki 3 yıllık görev süresini herhangi bir olumsuzluk yaşamadan doldurduğunu belirten Altan, “3 yıl boyunca Milas Belediyesi ve Başkanımız Muhammet Tokat beyle herhangi bir şekilde incinmeden, incitmeden beraberce uyum içerisinde çalıştık. Bu anlamda kendilerine veda ziyaretinde bulunup beraber yaptığımız çalışmalar için teşekkür etmek istedim. Alanya’da görevde bulunacağım süre içerisinde her zaman başkanımızı ağırlamaktan mutluluk duyarım” dedi.

Ziyaret için Altan’a teşekkür eden Başkan Tokat ise, “Görev süreniz içinde güzel bir çalışma ortamımız oldu. Hem kişi hem de görev anlayışınız olarak sizleri her zaman takdir ettik. Milas’a güzel katkı ve hizmetleriniz oldu. Gerek Milas halkı gerekse kurumunuzun mükellefleri ile sıcak ve yapıcı iletişim içerisinde oldunuz. Burada bir süre daha görev yapmanız ilçemiz adına isabetli olurdu. Alanya da güzel bir ilçemiz, orada da başarılı çalışmalara imza atacağınıza inanıyorum. Yeni görevinizin sizlere hayırlı olmasını diliyor, ailenizle birlikte hayırlı ve huzurlu güzel bir ömür diliyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık