Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Arabasıyla şehirdışına çıkacaklar dikkat!

Dün açıklanan şehirler arası otobüs seyahatlerinin kısıtlanması kararının ardından Muğla Valiliği, arabasıyla şehir dışına çıkacaklar için uyarılarda bulundu.

Arabasıyla şehirdışına çıkacaklar dikkat!

Muğla Valiliği, salgının yayılmasının önlenmesi amacıyla şehirler arası seyahatin kısıtlanması kapsamında uyarı yayınladı.

Valilik ilk duyuruda şehirlerarası seyahat kısıtlamasının sadece şehirlerarası toplu yolcu taşımacılığı yapan otobüs seferlerini kapsadığını, şahsi veya özel araçların kapsam dışı olduğunu bildirdi.

Valilikten yapılan diğer açıklamada ise, "İller arasında şahsi veya özel, her türlü ulaşım vasıtasıyla seyahat eden kişiler için şehir girişlerinde ve havaalanlarında oluşturulan noktalarda mutlaka sağlık kontrolü yapılacak olup, karantinaya alınmasını gerektirecek bir durumun tespit edilmesi halinde ilgili kişiler 14 gün süreyle karantinaya alınacaktır. Karantinaya alınmayan vatandaşların ise 14 gün süreyle evlerinde gözlem altında kalmaları ısrarla tembih edilecektir. Evlerinde 14 gün süreyle gözlem altına kalmaları gereken kişilerin kimlik, adres ve iletişim bilgileri başta sağlık birimleri olmak üzere köy/mahalle muhtarları ile paylaşılarak konunun valilerimizin koordinasyonunda kolluk birimlerimiz tarafından takip edilmesi sağlanacaktır.” denildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis