“Arkadaş”ların sohbeti kanlı bitti

ÖNDER Haber -

“Arkadaş”ların sohbeti kanlı bitti

Sohbet etmek için bir araya gelen iki arkadaşın muhabbeti kanlı bitti…

İlçemiz Beçin Mahallesi’nde bulunan bir işyerinde önceki gün akşam saatlerinde bir araya gelen İ. Ç. ve arkadaşı T. G. bir süre iş yerinde sohbet etti.

Sohbet sırasında alkol de aldıkları iddia edilen şahıslar arasında kısa bir süre sonra tartışma çıktı.

Yaşanan tartışma sırasında İ. Ç. işyerinde bulunan bir bıçağı alarak T. G.’yi sol karın bölgesinden bıçakladı.

Meydana gelen olayın ardından İ. Ç. olay yerinden kaçarken, T. G. ise dükkandan ayrılarak bir süre kendisine ait traktör ile ilerlemeye çalıştı.

Milas - Ören karayolunda belirli bir mesafe gittikten sonra ilerleyemeyecek duruma gelen T. G. 112 Acil Servis’i arayarak yardım istedi. Bunun üzerine Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri de olay yerine sevk edildi.

T. G. olay yerine gelen 112 personellerinin yaptıkları ilk müdahalenin ardından 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, T. G.’yi yaraladığı iddia edilen İ. Ç.’nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Bir süre sonra polislere teslim olan İ. Ç., suç aletiyle birlikte gözaltına alınarak Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. İ. Ç.’nin vermiş olduğu ilk ifadeye göre, T. G.’nin kendisine hakarette bulunduğunu iddia ederken, hastanede tedavi altına alınan T. G. ise alacak verecek meselesi nedeniyle kavganın çıktığını iddia etti.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık