Âşıklarla Zafer Şenliği bugün Menteş’te…

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR -

Âşıklarla Zafer Şenliği bugün Menteş’te…

Menteş Mahalle Muhtarlığınca bu sene 3.’sü düzenlenecek olan Âşıklarla Zafer Şenliği, bugün akşam saat 20.00’de başlayacak. Menteş İlkokulu bahçesinde düzenlenen şenliğe ünlü halk ozanları katılacak.

 

Menteş Mahalle Muhtarlığınca bu sene 3.’sü düzenlenecek olan Âşıklarla Zafer Şenliği, bugün akşam saat 20.00’de başlayacak. Menteş İlkokulu bahçesinde düzenlenen şenliğe ünlü halk ozanları katılacak.

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sene 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla 3’ncüsü düzenlenecek olan Menteş Âşıklarla Zafer Şenliği, Anadolu’nun birçok ünlü âşık ve ozanını Milaslılarla buluşturacak.

Menteş Mahalle Muhtarlığı tarafından organize edilen şenlik, bu akşam Menteş İlkokulu bahçesinde gerçekleşecek. Etkinlikte Ozan Mahmutoğlu, Âşık Selahattin Kazanoğlu, Âşık Muhsin Yaralı ve Gülay Cesuroğlu sahne alırken, düzenlenen etkinliğe Milas’ta yaşayan tüm vatandaşları davet eden Menteş Mahalle Muhtarı Bayram Arıcı, “30 Ağustos ruhunu bu sene de düzenleyeceğimiz etkinlikle coşku ile kutlayacağız. Bu yıl 3’ncüsünü düzenlediğimiz şenliğimiz geçtiğimiz yıllarda halkımız tarafından büyük bir ilgi gördü.Dolayısıyla bizler de her yıl bir öncekinden biraz daha geliştirerek sürdürüyoruz.Şenliğimize çok değerli sanatçılarımız Ozan Mahmutoğlu, Selahattin Kazanoğlu, Muhsin Yaralı, Gülay Cesuroğlu teşrif edecek.Amacımız bu şenliği her yıl genişletip, geliştirerek büyütmek.Umarım bu konuda mahallelimin desteğiyle başarılı olacağız.Şenliğimize tüm Milas halkı davetlidir.Gelin hep birlikte bu coşkuyu birlikte yaşayalım” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık