ASKF’den gazetemize ve spor muhabirimize ödül…

ASKF’den gazetemize ve spor muhabirimize ödül…
  • 12 January 2015, Monday 8:03

ÖNDER Spor Haber

Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından amatör spora hizmet edenlerin ödüllendirildiği ödül gecesinin bu yıl yıl 22’ncisi gerçekleştirildi… Cuma günü akşam saat 20 sıralarında Muğla CNS Tesisleri’nde düzenlenen gecede gazetemiz amatör spora yer ve önem verdiği için ödüllendirilirken, gazetemiz spor muhabiri Hüseyin Açar, yılın en başarılı amatör spor yazarı ve muhabiri ödülünü aldı…

CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, Muğla Valisi Amir Çiçek, Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Bekir Çeker, amatör sporun çeşitli kademelerinde görev yapan daire amirleri, İlçe Belediye Başkanları, spor kulüplerinin başkan ve yöneticileri ile 2013 - 2014 spor sezonunun en başarılı sporcularının katıldığı gece ASKF Başkanı Mehmet Top’un açılış konuşmasıyla başladı. Top’un ardından daha sonra CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir ve Muğla Valisi Amir Çiçek birer konuşma yaptılar.

 

Milas’a ödül yağdı…

Amatör sporcuların ödül gecesinde Milas grubu gecenin en renkli ve ilgi çeken ekibi oldu. Gecede Yeni Milasspor Kulübü 7 ödül alırken, Milas Belediyespor Kulübü, Konuk Savunma Sanatları Spor Kulübü ve Yeniköy Termikspor Kulübü de gece ödül alan kulüpler arasında yer aldı. Milas Gençlikspor Kulübü, Milas Dörtyol Gençlikspor Kulübü, Milasgücü ve Güllük Belediyespor Kulübü temsilcileri gecede yer aldı.

 

Gazetemize 2 ödül…

Amatör Sporcular Gecesi’nde 2013 - 2014 sezonunda spora en fazla yer ve önem veren basın kuruluşları, spor muhabirleri ve yazarları da ödüllendirildi. Gazetemize verilen ödül gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Oktay Çayırlı tarafından alınırken, gazetemiz spor muhabiri Hüseyin Açar gecede yılın en başarılı amatör spor yazarı ve muhabiri ödülünü aldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık