Atatürk'ün çocuklara armağanı 23 Nisan coşkuyla kutlanacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü kutlamaları kapsamında tüm yurtta olduğu gibi Milas’ta da etkinlikler düzenlenecek.

Atatürk'ün çocuklara armağanı 23 Nisan coşkuyla kutlanacak

İlçemizde ilk kutlama yarın saat 09:30’da Atapark’ta yapılacak olan çelenk sunma programı ile başlayacak. Ayrıca Milas Belediyesi tarafından aynı gün saat 14.00'te Atapark Meydanı'nda çocuklara yönelik birbirinden eğlenceli aktiviteler düzenleyecek.

ÇOCUKLAR BAYRAM COŞKUSUNU SOKAKLARA TAŞIYACAK

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olma özelliğini taşıyan bu özel günde, Milas Merkez İlkokulu öğrencileri gerçekleştirecekleri kortej yürüyüşü ile bayram coşkusunu Milas sokaklarına taşıyacak.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının yıl dönümünü kutlama töreni Salı günü saat 09.30’da Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtı’na sunumuyla başlayacak. Anıt önündeki tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam edecek. Buradaki törenin ardından Milas Merkez İlkokulu öğrencileri saat 10.00’da okul bahçesinden başlayarak gerçekleştirecekleri kortej yürüyüşü ile mini bir şehir turu yapacaklar.

Kortej yürüyüşü, Milas Merkez İlkokulu bahçesinden başlayarak, İnönü caddesine çıkış yapılacak. Döner kavşaktan Müştakbey Caddesi’nden devam edecek olan kortej yürüyüşü, Sakarya İlkokulu bahçesinin geçilmesinin ardından, Ulusal Egemenlik Caddesi’ne dönülecek. Cumhuriyet Caddesi üzerinden devam edecek olan yürüyüş, tekrar İnönü Caddesi üzerinden okulda sona erecek.

Merkez İlkokulu Müdür Yardımcısı Ferhat Yıldız koordinesinde, Milas Cumhuriyet Anadolu Lisesi Bando Takımı eşliğinde yapılacak olan kortej yürüyüşüne protokol üyeleri, Merkez İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri ile misafirler de katılacak. Öğrenciler ellerinde bayraklarla, şarkılar söyleyerek yürüyecek.

BAYRAMLARINI ÖZEL ETKİNLİKLERLE KUTLAYACAKLAR

Kortej yürüyüşünün ardından saat 10.30’da Merkez İlkokulu bahçesinde törenin ikinci bölümü gerçekleştirilecek. Buradaki bayram kutlamalarına saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü Akın Aydın tarafından yapılacak.

Konuşmanın ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verilirken, öğrenciler tarafından hazırlanan şiirlerin okunması ve dans gösterilerinin ardından kutlamalar sona erecek.

MİLAS BELEDİYESİ, 23 NİSAN ŞENLİĞİ İLE ÇOCUKLARA UNUTULMAZ BİR GÜN SUNACAK

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklara unutulmaz bir gün yaşatmak için hazırlıklarını tamamlayan Milas Belediyesi, çocuklara eğlence ve oyun dolu bir gün yaşatacak.

Milas Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutlamak için özel bir etkinlik düzenleyecek. 23 Nisan Salı günü saat 14.00'te Atapark Meydanı'nda gerçekleşecek olan şenlik, çocuklara yönelik birbirinden eğlenceli aktivitelerle dolu olacak.

23 Nisan Salı günü saat 14.00’te Atapark Meydanı’nda gerçekleşecek şenlik kapsamında hazırlanan programla çocukların yüzlerini güldürmeyi hedefleyen Milas Belediyesi birbirinden eğlenceli aktiviteleri çocuklarla buluşturacak. Animatör eşliğinde gerçekleştirilecek eğlence programları ve yüz boyama etkinlikleri, çocukların hayal dünyasını renklendirecek ve özel anlar yaşatacak. Ayrıca, sosis balon etkinlikleri de çocukların keyifli zaman geçirmesini sağlayacak aktiviteler arasında yer alacak.

Tamamen çocuklara yönelik olarak hazırlanan programla, bugünün küçükleri ama yarının büyükleri olan çocukların yüzlerini güldürmeyi ve onlara unutulmaz bir gün yaşatmayı hedeflediklerini belirten Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, “Milas'ı daha yaşanabilir, daha güzel bir şehir haline getirmek için yürüttüğümüz çalışmalarda, gelecek nesillere daha iyi bir yaşam sunma hedefimizi her zaman ön planda tutuyoruz. Milas Belediyesi olarak Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde attığımız her adım, hayata geçirdiğimiz her bir proje çocuklarımızın geleceğine yön vermektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutluyor, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık