‘Ateş Döner’ üçüncü şubesini Milas’ta açtı …

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR -

‘Ateş Döner’ üçüncü şubesini Milas’ta açtı …

2009 yılında ilk işletmesini Muğla il merkezinde açan ‘Ateş Döner’ adlı firma, Kötekli’deki ikinci şubesinin ardından üçüncü şubeyi Milas’ta açtı. Açılışa özel ücretsiz dağıtılan dönerleri almak için özellikle öğrenciler, işletmenin önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

İlçemiz Atatürk Bulvarı, Milas Anadolu Lisesi karşısında yeni açılan ‘Ateş Döner’ adlı işletmenin önünde, açılışa özel dağıtılan ücretsiz döner için özellikle öğrenciler uzun kuyruklar oluşturdu.

Milas Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Mat, AKP Milas İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve partinin Milas Koordinatörü İsmail Baykal ve kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı açılış töreniyle kapılarını açan işletmenin sahibi Güngör Göktepe, Milaslılara farklı bir damak tadını sunmak için burada olduklarını belirterek; “Muğla merkez ve Kötekli’nin ardından şimdi de Milas’tayız. 2009 yılından bu yana Muğla’da halkımıza verdiğimiz hizmeti, bugünden itibaren Milaslılara da sunacağız. Sabah saat 10.00 ile gece 24.00 arasında hizmet sunacak olan işletmemiz, aynı zamanda 246 66 66 telefon numarasından da sipariş kabul etmektedir. İşletme olarak tüm Milas halkını bekliyoruz. Gelsinler servis kalitemizi, farklı hizmet anlayışımızı ve ürünümüzü bir görsünler” dedi.

Milas Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Mat ise, açılışa katılamayan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın selamını ileterek, açılışın hayırlı olmasını diledi.

AKP Muğla İl Başkanı Kadem Mete’nin selamlarını ileten, partinin Milas İlçe Koordinatörü İsmail Baykal da açılan yeni işletmenin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Yapılan konuşmaların ardından işletme, açılış kurdelası kesilerek hizmete açıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık