Atmayıp sanata dönüştürdüler

​​​​​​​Milas Halk Eğitimi Merkezi’nde ‘Geri dönüşümün sanat hali’ sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Atmayıp sanata dönüştürdüler
  • 18 May 2022, Wednesday 16:06

Milas Halk Eğitimi Merkezi kursiyerleri tarafından oluşturulan ‘Geri dönüşümün sanat hali’ sergisinin açılışı yapıldı. Milas Kaymakamı Ünver Böke, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, İlçe Sağlık Müdürü Ergun Kırova ve davetlilerin katıldığı açılışta konuşan Milas Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Tunahan Bayram, “Geri dönüşüm anlam olarak, kullanım dışı atık malzemelerin çeşitli geri dönüşüm yöntemleriyle ham madde olarak imalat sürecine kazandırılmasıdır. Tüketimin çağımızda çılgınlık seviyesine geldiği varsayımı ile hammadde ihtiyacı da günden güne artmaktadır. Bu geri dönüşüm süreci hem enerji tüketimini azaltacaktır. Biz atık olmaya evrilmiş atıkları sanatla buluşturduk. Bir duyarlılık kazandırmak adına bu sergiyi önemsiyoruz. Emeği geçen kurs hocalarımıza, kursiyerlerimize, kurum personelimize ve siz değerli misafirlerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke ise, “Tasarruf hiçbir zaman şu anda olduğu kadar önemli olmadı. Dünyanın kaynaklarını farklı bir bakış açısı ile değerlendirmeliyiz. Bu çalışma da bu anlamda bir duyarlılık kazandıracaktır. Emeği geçen herkesi kutluyorum.” diye konuştu.

Birbirinden özel ve emek harcanmış ürünlerin yer aldığı geri dönüşümün sanat hali sergisi, 20 Mayıs Cuma günü mesai saati sonuna kadar görülebilir.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık