Av kazası: 2 yaralı

Milas’ta güvercin avında kazayla ateşlenen tüfekten çıkan saçmalar, 2 kişiyi yaraladı. Güçlükle dağlık araziden ambulansa getirilen yaralılar, hastanede tedavi altına alındı.

Av kazası: 2 yaralı

Milas’a bağlı Karapınar Mahallesi’nde 3 arkadaş, Perşembe günü, köydeki dağlık arazide güvercin avlamak için dağlık araziye çıktı. Av sırasında elinde silah olan E.K., iddiaya göre; dağlık arazide ilerlerken bir çukura düştü ve emniyet kilidi açık olan tüfek yanlışlıkla ateşlendi. Tüfekten çıkan saçmalar, F.Ç. ve M.A.’nın bacağına ve ayak bileklerine isabet etti.
ARKADAŞINI SIRTINDA TAŞIDI
Olayın ardından hemen 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım isteyen E.K., durumu diğer yaralıya göre ağır olan F.Ç.’yi sırtında taşıdı. Ambulansın ulaşabileceği alana kadar indirilen yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
Bir süredir tedavi gören yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Öte yandan olayla ilgili soruşturma başlatan güvenlik güçleri tarafından ifadesi alınan E.K.’nin, olayın kazayla meydana geldiğini söylediği öğrenildi.
Ciddi yaralanmalara ve can kayıplarına neden olan av kazalarının büyük oranının ihmal ve dikkatsizlik sonucu meydana geldiğine dikkat çeken uzmanlar, av sırasında gerekli güvenlik önlemlerinin alınması gerektiğini belirtti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık