Aynı yöntemi kullanınca …

ÖNDER Haber -

Aynı yöntemi kullanınca …

İlçemizde bulunan bir alışveriş merkezindeki süpermarkette hırsızlık meydana geldi… Hırsızlık şüphelisi, yaşanan olayın ardından aynı yöntemle yeniden hırsızlık yaptıktan sonra yakalandı… Güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri şahsı çalıştığı yerde gözaltına aldı…

İlçemizde bulunan bir süpermarkette 17 Nisan tarihinde elektronik reyonunda hırsızlık olayı meydana geldi.

Akşam saatlerinde yapılan sayım sırasında bir tabletin olmadığını tespit eden mağaza görevlileri durumu Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler güvenlik kamera görüntülerini inceledikten sonra çalışma başlattı.

Bu sırada hırsızlığı gerçekleştirdiği tespit edilen şahıs, yeniden mağazaya gelerek aynı yöntemle ikinci kez tablet çaldı.

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekiplerinin inceledikleri güvenlik kamerası görüntülerinde, hırsızlığı aynı kişinin yaptığını tespit etmesi üzerine çalışma genişletildi.

Hırsızlık şüphelisi olduğu iddia edilen 35 yaşındaki O.K.K. adlı şahıs polisler tarafından çalıştığı inşaatta gözaltına alındı. Şahıs, emniyette yapılan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

Boş kutuları yerine

koyuyormuş…

Güvenlik kamerası kayıtlarında, O.K.K.’nin, marketin elektronik reyonunda bulunan tableti alarak önce giyim bölümüne gittiği, burada da bazı kıyafetler aldıktan sonra tabletle birlikte deneme kabinine girdiği, şahsın daha sonra ise kabinden çıkarak, elektronik bölümüne tekrar gidip tabletin boş kutusunu bıraktığı tespit edildi.

Boş kutuyu bırakan O.K.K.’nin daha sonra kasadan sadece giyim bölümünden aldığı eşyaların ücretini ödeyerek çıktığı öğrenildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık