Az seyirci, çok alkış!..

Adem KANKAYNAR -

Az seyirci, çok alkış!..

‘Anadolu Rock’ müziğinin unutulmaz isimleri Barış Manço ve Cem Karaca, Menteşe’deki konserin ardından bu kez Milaslılara sunuldu. Az sayıdaki seyirci ile başlayan konser, ilerleyen dakikalarda biraz daha kalabalık karşısında verilirken, sahne performanslarıyla göz dolduran orkestra ve solistler, bir sonraki daha uzun sürecek konserde daha kalabalık bir topluluğa seslenme dileğinde bulundular.

Anadolu Rock müziğinin unutulmaz isimleri Barış Manço ve Cem Karaca, unutulmaz ve artık müzik klasikleri arasına girmiş şarkılarıyla anıldılar.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ücretsiz konser, ne yazık ki ‘boş’ denilebilecek bir salonda başladı. Sonra sonra katılan yurttaşlarla izleyici sayısı artan konseri Milas Belediye Başkan Yardımcısı Faik Karagöz, Milas Kent Konseyi Başkanı, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Günlük, CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Demet Özmen ve Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Hasan Özmen’in de aralarında bulunduğu, Manço ve Karaca hayranları büyük bir keyifle izledi.

Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonundaki konser saat 19.30’da başlarken, ‘Ustalara Saygı’ konserinde, Muğla Büyükşehir Belediyesi Popüler Müzik Orkestrası ve solistler; Ümit Burak Tekinay, Hale Ciğer ve Alperen Eren Yeşilyurt sahne aldılar.

Anadolu Rock müziğinin usta isimleri Barış Manço ve Cem Karaca’nın unutulmaz şarkılarını seslendiren solistlere salondaki dinleyiciler de sık sık eşlik etti.

‘Memleketim’ şarkısının hep birlikte söylenmesiyle tamamlanan konserin sonunda solistlere çiçek ve plaket takdiminde bulunan Milas Belediye Başkan Yardımcısı Faik Karagöz, salondaki seyirci sayısının azlığı nedeniyle Milaslılar adına özür dilerken, Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın şehir dışında olduğunu belirterek selamlarını iletti ...

Konsere katılan yurttaşlar, etkinlikten duydukları hoşnutluğu dile getirip Muğla Büyükşehir ve Milas Belediyelerine teşekkür ederken, bu etkinliklerin devamı ve katılımın artması yönündeki dileklerini ifade ettiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık