‘Babalar Günü’ kutlu olsun!

ÖNDER Haber -

‘Babalar Günü’ kutlu olsun!

Yarın Babalar Günü.

Bu vesileyle, ‘Baba Yüreği Başkadır’ vurgusuyla babaların gününü kutluyor ve aramızdan ayrılmış sevgili babalarımızı özlemlerle anıyoruz.

 

Mesajlar

Babalar Günü vesilesiyle gazetemize iletilen mesajlar ise şöyle ...

 

Muğla Valisi Amir Çiçek

Bilindiği üzere birçok ülkede olduğu gibi bizim ülkemizde de her yıl Haziran ayının üçüncü Pazar günü “Babalar Günü” olarak kutlanmaktadır.

Ailesinin mutluluğu, huzuru, güvenliği için maddi manevi hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, tecrübeleriyle bizlere her zaman yol gösteren ve yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren babalar, bizlere geleceğimize uzanan yolda rehberlik eden ilk öğreticilerdir.

Sadece bu anlamlı günde değil, inançlarımızın da bir gereği olarak, babalarımıza saygı ve sevgimizi en iyi şekilde göstermeli ve onların gönüllerini hoş tutmalıyız. Babalarımızın bizlerle gurur duyacağı, vatana, millete ve tüm insanlığa faydalı kişiler olarak, bizden beklenen sorumlulukları, yerine getirmeliyiz.

Bu duygularla, başta vatanımız için canlarını feda eden şehit babaları olmak üzere,  bütün babalarımızın bu anlamlı gününü kutluyor, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve uzun bir yaşam diliyorum.

 

Muğla Büyükşehir

Belediye Başkanı

Dr. Osman Gürün

Haziran aylarının üçüncü pazarını Babalar Günü olarak kutluyoruz. Bu özel günde babalarımıza hediyeler alıyor, onları bu günde mutlu etmeye çalışıyoruz. Toplumsal yapının temeli ailelerde gücün, otoritenin, saygının simgesi, evlatların da ilk kahramanları, ilk oyun arkadaşları babalardır. Babalar evlatlarına annelerimiz kadar sevgilerini göstermeseler de, söylemeseler de aslında her şeyi evlatları için yaparlar. Ailesinin daha mutlu, daha rahat yaşaması için gece gündüz çalışan, bütün fedakar babalarımızın Babalar Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

Milas Belediye Başkanı

Muhammet Tokat

Bizlerden hiçbir karşılık beklemeden, yaşam boyu varlıklarıyla bize güç veren, şefkat ve sevgisini bizden esirgemeyen babalarımız, geleceğe hazırlanmamız ve sosyal hayata atılmamız konusunda en önemli yeri tutar. Onların tek isteği çocuklarına iyi bir gelecek hazırlayabilmek, onların başarılarıyla gurur duymak, vatana ve millete faydalı olduklarını görebilmektir. Babalar, yılda bir gün değil her an saygıyla ve sevgiyle anılmalıdır. Bu vesileyle tüm Babaların Babalar gününü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık