ÖNDER Haber -
Muğla Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan kış mevsimi nedeniyle olası baca yangınlarını önlemek için vatandaşlara ev ve binalarının bacalarının kışlık temizliğini yapmaları uyarısında bulundu
ÖNDER Haber -
Muğla Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan kış mevsimi nedeniyle olası baca yangınlarını önlemek için vatandaşlara ev ve binalarının bacalarının kışlık temizliğini yapmaları uyarısında bulundu.
Büyükşehir Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, Muğla’da yaklaşan kış mevsimi nedeniyle yılda en az bir kez bacaların temizlenmesi gerektiğini anımsatan Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl, "Temizlenmeyen bacalar çatı yangınlarına, soba zehirlenmelerine ve çevre kirliliğine neden olmaktadır. Kış mevsimi başlamadan bacalardaki kurumların temizlenmesi çok önemlidir. Üzücü durumların yaşanmaması ve çevre kirliğini önlemek amacı ile vatandaşlarımızın baca temizliklerini yaptırmaları gerekmektedir" dedi.