BAFA MODERN BİR PAZAR YERİNE KAVUŞUYOR

İlçemizde uzun zamandır Bafalı vatandaşlarımıza hizmet veren Bafa pazar yerinde yenileme çalışmaları başladı. Milas Belediyesi tarafından yenileme çalışmalarına başlanan pazar yerinin yanı sıra aynı alan içinde Bafalı gençlerin spor faaliyetlerini gerçekleştirebilmesi adına halı saha da yapılacak.

BAFA MODERN BİR PAZAR YERİNE KAVUŞUYOR
  • 02 August 2021, Monday 10:16

Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Bafa Mahallesi mevcut pazar yerinde yıkım ve söküm çalışmalarına başladı. Yıkım ve söküm işlerinin tamamlanmasının ardından Bafa pazar yeri ve halı sahanın yapım çalışmalarına ivedilikle başlanacak.

“Bafa’ya yakışan bir Pazar yerini en kısa sürede hizmete sunacağız”

Gerçekleştirilen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat; Her mahalleye eşit ve etkin hizmet götürme adına çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bafa Mahallemizin modern bir pazar yerine kavuşması için çalışmalara başladık. Ekiplerimiz mevcut pazar yerinde yıkım ve söküm çalışmalarına başladılar. Pazar yerinin yanı sıra aynı alan içinde gençlerimizin spor faaliyetlerini gerçekleştirebilmeleri adına halı saha yapacağız. Çevre düzenlemelerinin de tamamlanmasının ardından Bafa’ya yakışan bir pazar yerini en kısa sürede hizmete sunacağız.” dedi.

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık