Balıkçı baba ve oğlu ölümden döndü

Alkollü olduğu iddia edilen tekne sürücüsü, 9 yaşındaki bir çocuğun ve babasının bulunduğu sandala çarptı. Çarpmanın etkisiyle denize düşen çocuk, tekneden atlayanlar tarafından kurtarıldı. Baba ve oğul yaralanırken, tekne sürücüsü ise serbest bırakıldı.

Balıkçı baba ve oğlu ölümden döndü

Muğla'nın Kıyıkışlacık Köyü koyunda 30 Nisan Salı günü akşam saatlerinde meydana gelen olayda alkollü olduğu öne sürülen tekne sürücüsü, 9 yaşındaki bir çocuğun ve babasının balık avlarken bulunduğu sandala çarptı. Çarpma anları saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

TURİSTİK KOYDA KABUS GİBİ DAKİKALAR

Turistik koyun sahilinden sadece 100 metre açıkta 5 metrelik sandal içerisinde 9 yaşındaki oğlu Ayaz Bağcı ile balık avlayan profesyonel dalgıç İsa Bağcı, bir anda koya giren ve hızlı ve dengesiz manevralar yapan tekneyi fark etti.

Onlarca kişinin gözü önünde meydana gelen olayda tekne bir süre sonra hızla baba ve oğlunun bulunduğu sandala gelerek çarptı.

9 yaşındaki Ayaz çarpmanın etkisi ile sandaldan denize düştü. Alkollü olduğu iddia edilen tekne sürücüsü F.D. çevredekilerin uyarısı üzerine motorları durdurdu. Tekneden atlayanlar Ayaz Bağcı'yı kurtararak babasına verdi.

"ALKOLLÜ TEKNE SÜRÜCÜLERİ ÖLÜM SAÇIYOR"

9 yaşındaki Ayaz Bağcı olayı küçük sıyrıklarla atlatırken olayın şokundan uzun süre kurtulamadığını belirten baba İsa Bağcı yaşadığı anları şöyle anlattı:

"Ben dalgıcım, oğlum balık avlamaktan hoşlanıyor. Akşam kıyıda balık avlamayalım diye düşündük. O anda büyük bir hızla koya giren tekne tehlikeli manevralara yapmaya başlamıştı. Bölgeden uzaklaşmaya fırsat bulamadan üzerimize geldi ve sandala çarptı, oğlum denize düştü.

Ardından şahıs olay yerinden kaçtı. Alkollü bir şekilde milyonluk teknelerin dümenine geçenler bölgede ölüm saçıyor. Alkollü olduğunu öğrendiğim şahıs hakkında suç duyurusunda bulundum. Baba oğul ölümden döndük. Bu kez şanslıydık. Yaz geldi bölgede denetimlerin sıklaştırılması gerekir."

OLAY YERİNDEN KAÇAN SÜRÜCÜ YAKALANDI

Kazadan sonra olay yerinden kaçan F.D. ise sahil güvenlik ekipleri tarafından Güllük körfezinde seyir halinde iken yakalandı. F.D. Milas'ta çıkarıldığı mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık