Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Başarılı öğrenciler için ödül töreni düzenlendi

​​​​​​​İlçe genelinde eğitim-öğretim gören ve il, bölgesel-ulusal yarışmalarda Türkiye dereceleri kazanarak ilçemizi gururlandıran öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

Başarılı öğrenciler için ödül töreni düzenlendi
  • 01 December 2021, Wednesday 11:22

Farklı branşlarda il, bölgesel ve ulusal anlamda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Halk Eğitim Merkezi Çok Amaçlı Toplantı Salonu’nda düzenlenen törene; Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Türker Yurtsever, Mahir Kuzu, Ali Aktaş, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Törende Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke tarafından video sunumu eşliğinde ödülleri takdim edildi.

Ödül alan öğrenciler ise şu isimlerden oluştu; Muğla Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında yapılan Yüzme branşında 200 metre ve 100 metre sırt üstü yüzme dalında Dr. Mete Ersoy Anadolu Lisesi öğrencisi Osman Efe Çelik Muğla Birincisi, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün 2021-2022 Sezonu Masa Tenisi Gençler Ferdi İl Birinciliği kapsamında düzenlenen yarışmada Özel Özge Anadolu Lisesi öğrencisi Sarp Savaş İl birincisi, Öğrencilerin bağımlılık konularına duyarlılığını arttırmak amacıyla Yeşilay Derneği tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” yarışmasında Özel Özge Ortaokulu öğrencisi Pelin Helvacı “Sahte Kuş” adlı öyküsüyle ortaokul kademesinde il birincisi, Uluslararası Kanguru matematik Yarışmasında Milas Bilim Sanat Merkezi Bireysel Yetenekleri Fark ettirme 1.öğrencisi Nil ÇİVİ 3150 okul ve 82176 katılımcı ile gerçekleşen yarışmada Türkiye dördüncüsü, Türkiye’de milli teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik rol oynayan birçok kuruluşun paydaşlığıyla düzenlenen Türkiye'nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali Teknofest 2021 finallerinde 10 takım arasına giren  Özel Milas Özge Koleji Anadolu Lisesi Özge Drone Team öğrencileri  Muammer Akdeniz, Mehmet Vahit Karakuş, Süleyman Eren Şenozan, Yunus Emre Çopur, Alize Selma Severi, Coğrafya alanında Tübitak araştırma projesi olan  "6. Sınıflarda Taleblazer Destekli Uzaktan Eğitimin Öğrencinin Derse Karşı Tutumu" başlıklı projede  Özel İstanbul Modern İlimler Ortaokulu öğrencisi Hazan İskender  Türkiye 1.si, 46 ilin 144 öğrencinin katılımıyla Afyon Selçuklu İlköğretim Okulunun düzenlemiş olduğu  ulusal online robotik kodlama yarışmasında İMİ Koleji İlkokulu öğrencisi Enes Yalçınkaya Türkiye birincisi, Uluslararası Kanguru matematik Yarışmasında Milas Bilim Sanat Merkezi Bireysel Yetenekleri Fark ettirme 1 Programı öğrencisiz Ege Keskin 3150 okul ve 82176 katılımcı ile gerçekleşen yarışmada Türkiye Birincisi.

Ödül töreninde öğrencileri tebrik eden Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke ‘Milas eğitim noktasında güzel başarılara imza atıyor ve atmaya da devam edecektir. Emeği geçen herkesi tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.’ dedi.

Ödül töreni hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis