Başkan Adayları Oylarını Kullandı

​​​​​​​Milas’ın önümüzdeki 5 yılını yönetecek kadroyu belirlemek üzere Milaslı seçmen bugün sandık başına gitti. İlçe genelinde kurulan 403 sandıkta oylar kullanıldı.

Başkan Adayları Oylarını Kullandı

Tüm yurtta olduğu gibi Milas’ta da bugün seçim heyecanı yaşandı. Milas Belediye Başkanlığı için; Fevzi Topuz (CHP), Rüştü Yiğitkaya (Cumhur İttifakı AK Parti-MHP), Mehmet Çayırlı (İYİ Parti), Türkan Fulya (Demokratik Sol Parti), Ersin Toptaş (Yeniden Refah Partisi), Eş başkanlar Cumali Çelik ve Nurgül Şahin (Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM), Suat Yaşar (Zafer Partisi), Çetin Çukur (Bağımsız Türkiye Partisi), Adem Özel (Hür Dava Partisi), Kadir Güven (Millet Partisi), Salih Öner (Adalet Partisi), Bade Dudu Takım (TİP), Muhammet Çiçek (Deva Partisi), Murat Tekin (Saadet-Gelecek Partisi), Mehmet Kaya (Vatan Partisi) ve Durmuş Özdemir (Bağımsız Aday) yarıştı.

16 belediye başkan adayının yanı sıra belediye meclis üyeleri, büyükşehir belediye başkanı ve mahalle muhtarları adayları da sandıkta yerini aldı.

CUMHURİYET ORTAOKULU’NDA YOĞUN KALABALIK

Seçim yoğunluğunun en çok hissedilen okulu Cumhuriyet Ortaokulu oldu. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, İYİ Parti Milas Belediye Başkan Adayı Mehmet Çayırlı, Milas’ta 15 yıllık belediye başkanlığı dönemi sona eren ve yeniden aday olmayan Muhammet Tokat’ın yerine CHP'nin Belediye Başkan adayı olan Fevzi Topuz eşleriyle birlikte oylarını Cumhuriyet Ortaokulu’nda kullandı.

AK Parti’nin Milas Belediye Başkan Adayı Rüştü Yiğitkaya Merkez Ortaokulu’nda, Türkiye İşçi Partisi’nin Milas Belediye Başkan Adayı Bade Dudu Takım ise Gürel Lök Sağlık Meslek Lisesi’nde, AK Parti’den Milas Belediye Başkan Adayı Adayı olan fakat daha sonraki süreçte Bağımsız olarak seçimlere giren Durmuş Özdemir ise Sakarya Ortaokulu’nda oyunu kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık